KubraKaranKaya zeynep51 doğum kilosu önemli. Birde neyle beslendiği. Benim 3610 doğru anne sütü ile besleniyo 2 ay 6 kilo
birtutambilgi zeynep51 bebeğim 2.5 aylık 2500 kg doğdu su an 5300 anne sütü geceleri de mama veriyorum o da ilk zamanlar sarılığı yükselmesin diye mama verdiğim için
Kuzularinanasi zeynep51 2.ay dogum kilosunu 2ye katlamasi beklenir.2.aydan sonra artik alimi azalir yani ilk 2 ay 1er kiloya kadar alirken bundan sonra 800 600 hatta 500 kadar almasi yeterli
zeynep51 KubraKaranKaya benimki 3400 doğdu 3270 düştü suan da 6.300 anne sütü sadece ama doktorum bugün bana senin sütün mü azaldı dedi çocuk kaç kilo olması lazım da böyle dedi ben anlamadım
yumurtam zeynep51 doktorunuz espiri yapmış sanırım.MAAŞALLAH bebeğinizin kilosu doğum kilosuna göre gayet iyi. 2 ayda 3 kilodan fazla almış.Tabi çoğunu ilk ay alıp, 2.ay çok az almadıysa, bu da çok olağan bir durum değil zaten.
Dondurmalikahve zeynep51 Peki bunu söylerken yüz ifadesi nasıldı yani espri ta tarzında mı söyledi yoksa gerçekten mi söyledi? Bebeklerin en az 600 gram alması gerekir özellikle ilk 3 ayda sizinkisi ayda 2 kilo falan almış ki ben gerçekçi olarak söylediğini düşünmüyorum doktorun mesela çocuğunuz 5 kilo olsaydı da onun için gayet ideal bir kiloydu ki 4 ya da 5 aylıkken doğum kilosunun 2 katına çıkmaları beklenir bebeklerin sizin bebeğiniz 2 ayında doğum kilosunu iki katına çıkmış.
zeynep51 yumurtam 2. Ayda gayet güzel devam etti bana göre kilo alımı bu doktorlar ne bekliyorlar bilmiyorum 2 aylık çocuk 20 kilo olacak değil ya
zeynep51 Dondurmalikahve gayet ciddi bir şekilde söyledi 100 gram daha almasını beklerdim dedi sütün mü azaldı dedi sürekli psikolojimi alt üst ediyor
Dondurmalikahve zeynep51 Yani böyle yaparak sizin sütünüzü de etkileyebilir stresten yol yakınken daha iyi bir doktor seçmenizi öneririm.
Deletedmom_39 zeynep51 canım 3 kilo doğan da var 4 kilo doğanda.. yani başka bebeklerle kıyaslama biz 2,5 aylığız 5200 kilo
ikra_19 Kızım 2.790 doğdu hastaneden çıktığımızda 2.620 idi şimdi 2 aylığız 4.665 kilo sadece anne sütü ile besleniyor.