motheroftwoangels Hep bebişlerden dem vuruyoruz birazda bize bakalım 😃 Boyum 1.71 Kilom an itibariyle 66 kg 👀 Not: sözde spor yapıyorum fakat kilo alıyorum 😃😃💃
motheroftwoangels prenses_we_prens_annesii ama dur ki niye öyle dedim Bi sor 😃 ilk bebeğim de 51 kiloda sabit gittim doğumdan sonra tabi. İkinci bebeğimde 66 veya 67 gidip geliyorum 🤭
motheroftwoangels Deletedmom_28 aaa aynıyız kiloyu sorun etmiyorum da en çok şu göbek için spora başladım çok azıcık var fakat bsse farkettim kilo alıyorum yada spor yaptığım için sıkılaşıp ağırlık oluyor
Dondurmalikahve motheroftwoangels Yok kız boyun iyi senin kilonda ona oranla iyi şimdi yukarıda 51 kg idim demişsin ya 51 kg ya düşmeye çalışma bence 😀böyle daha iyisin. Hadi en fazla 3 4 kg düş o da kendin istiyosan ama bana ideal geldi orantı 🥳
motheroftwoangels Elisa34 demek ki ilk bebek acemilik olduğundan hepimizde durumlar aynı. Ağladı koş uyandi koş diye diye zayifladik 😃
motheroftwoangels Dondurmalikahve artık çok geç istesem de düşmem o kiloya cano vücut zayıflığı algilamiyor 😁💃
motheroftwoangels Benisahtesevme2 vışşşş acilen sporu bırakmalıyım 😃😃 selvi boylum al yazmalım sen misin yoksa 🤭
motheroftwoangels Gryffindor kız grifeer çocuğun değil senin kilon ve boyun aklı fikri çocuk oldu bu kızın 🤦♀️😃