Mavigri Merhaba arkadaşlar amazondan frıtöz almak istiyorum ama ekstra vergi gümrük parası vs üzerine konuyor mu sadece sitede yazan parayı mı ödüyoruz alışveriş yapan var mı ?bazı kişiler kapıya gelince gümrük parası istiyorlar 300 500diyor aklım karıştı
Keremikoom Mavigri merhaba gayet güvenli bir site alışveriş sırasında sepete eklediğinizde alışveriş i tamamla yazan yere bastığınızda oraya ekleniyor ek ücret sonradan herhangi bir ödeme yapmıyorsunuz
Mylittlepearl Mavigri amazon turkiye tarafından gönderilen hiç bir şeye para ödemezsiniz ben en çok amazonu kullanırım en güvenilir alışveriş sitelerindendir. Ama yurtdışından gelen ürünleride var onlarda paranın yanında + ücret yazar zaten görmemen imkansız
Zelal04 Mavigri merhaba bende bebek arabasını kızımın beşiğini birçok ihtiyacını ordan aldım, yurtdışındayım kapıya kadar geldi ek ödeme yapmadım bende memnunum☺️
Deletedmom_33 Mavigri Amazon Türkiye ise ek ücret ödenmez. Satıcı da Amazon ise 1-2 güne teslim ediliyor
Mavigri Mylittlepearl teşekkürler daha önce hiç almadım da artı ücret yazıyorsa görürüz evet o zaman alınabilir oradan alınınca çok çok uygun 🥰