cansuturgut 2,5 aylık kızım var gece uyurken çok sıçrıyo. Sıçrayıp uyanıyo ve uyanıkken sıçramaları devam ediyo ama her seferinde ağlamıyo. Aynı durumu yaşayan var mı
Ndrg-12 cansuturgut gün içinde korkuyor olabilir mi ? Benim kızım korktuğunda sıçrar ama öyle sürekli değil tabi
AcarHHF cansuturgut mora refleksi olabilir Bu durum normaldir ama yine de takip etmekte fayda var. Devam ederse doktorunuza başvurun
nazlimom_ cansuturgut bizimkide öyleydi kundağı tek kolunu yapıyordum 4 ayın sonuna doğru bıraktık hem cok terliyordu hemde rahat edemiyodu artık gene sıçrıyordu ama geçti bi süre sonra
Mert252541 Kundak yapmayı deneyin ellerini konumlandıramıyor bebekler benim oğlum da öyleydi uyurken sadece kollarını sararak uyuttum bir müddet sonra geçti
Mert252541 cansuturgut yok 1-2 güne alışmaz ama bi 4 aylık olana kadar sarmıştım kollarını uydururken çok faydasını gördüm diğer türlü sıçrayarak sürekli kendini uyandırıyordu geri uykuya dalda da uyku kalitesini bozuyordu
Mert252541 Elztrk o civarlarda geçti sanıyorum zaten 5 aylık olduğunda moro refleksi çok çok azalıyor o alıştığı için istiyordur ben kundaktan çıkarınca beşiğine yatırdığımda battaniyeyi kollarının yanlarına sokuyordum kundaklanmış hissi versin diye biraz hareketlenince açılıyor zaten öyle öyle alıştı