Ayperim Kızlar merhaba bebeğüm 2 hafta önce ilk olarak alt 2 dişini patlattı bugün de şöyle bişey fsrkettim sağ köpek dişlerin oraya bakarsanız bu diş mi ya? Doktorumuz fotodan anlayamadığını söyledi de bi huysuzluğu nezle hali var aynı zamanda https://eksiup.com/p/p2118480iwzm
elmaliturta Ayperim diş değil diş çıkarken beyaz nokta gibi oluyor elinizi dokununca tırtık tırtık hissediliyor ve metal kaşıkla az dokununca ses çıkıyor
meleklerim37 Ayperim eğer ilk diş cıkarıcaksa alttan çıkar dişler üstten çıkmaz bir şeyi ısırıp zedelemiş gibi gözüküyor canım ☺️
nazo58 Ayperim Yara bence annesi dış gibi durmuyor.. Kuzum acır da o.. Olsun ama gecer.. Takip et bi kaç güne geçmez yada azalmazsa bi götür Dr.a cnm bence
ATC Ayperim ben bişey çarpmış da yaralanmış gibi canım oyy o gerdanı yeseydim ne tatlı ya bayılıyorum ilk gerdana baktım 😂
Sevgilina Ayperim diş değil canım bence dediğin gibi oyuncakla filan zedelemiş olabilir önce alttan sonrada üstten diş çıkıyor genellikle
Ayperim Sevgilina kızlar bugn doktora gittik dişmiş ya sol tarafında da var aynı şekilde her zaman sıralı çıkmayabilirmiş o da bizi buldu😃
Kumsalada-fettahtoprak Ayperim tam yazacaktım dış diye siz zaten doğrusunu ogrenmissiniz 😊 benim kızımda diş çıkarırken öyle yarık gibiydi ilk başı gözünüz aydın . İnci gibi dişleri olsun inşallah 😊🙏
Gg5subat Kumsalada-fettahtoprak benim kızımın da ilk alt sağ diş yeri bu şekilde yarıldı kesiyor içinde diş var kesin acaba ne kadar zamanda dışı görürüz bu şekilde olduktan sonra
Kumsalada-fettahtoprak Gg5subat bir haftayı bulmaz dişin meydana çıkması . Beyazlık görürsün yavas yavaş çıkar . Ama merak edipte sürekli elinizi sürmeyin dış çıkışı yanlış
Ayperim Aynen kızlar ama öyle bi nezlemsi bişey yaptı uykularımızın düzenini bozdu ki anlatamam:( halbuki alt 2 dişi çok güzel çıkarmıştı yavrum:( çok üzülüyorum dün geceden beri 4 saatlik uyluyla duruyor:(