Tuba11 Birdunyabircennetannesi kolonya dök leke olan bölgeye anında gidiyor üstünden de sil bı bezle tamamdır.
Bertugnunannesi Birdunyabircennetannesi aseton denedin mi yani tam emin değilim ama kuzenimin deri montu boya olmustu tablo yapıyor sürekli asetonla bi güzel çıkardı
Arse1989 Birdunyabircennetannesi koltukları bende aspirin sıktım çıktı ama mutfaktaki deri sandalyelerden çıkartamadım tükenmez kalem lekesini 😅
2018istanbul Birdunyabircennetannesi en iyisi dezanfektan deneyin çok güzel çıkartıyor bildiğin mürekkep lekesini çıkarttı şok olursun 🙈
elifinannesi53 Birdunyabircennetannesi bilmem ki canım ben öyle sildim çok büyük değildı ama leke çıktı hemen
Birdunyabircennetannesi 2018istanbul Ayy oda evde yok ya alayım olmadı 🤦 Acil koltuk örtüsü almam lazım krem rengi koltuklarım çocukla olmuyor 😅
Birdunyabircennetannesi 2018istanbul Aaaa varmış valla çıktı az kaldı biraz daha uğraşırsam çıkacak teşekkür ederim ❤️
Birdunyabircennetannesi Bertugnunannesi Yok canım dezenfaktan yazmıştı bi arkadaş onu denedim bı 5 dk ya çıktı