Godfellas_2021 15 aylık kızım var 5 haftalık hamileyim kızlar 25 yaşındayım ikisine yetememekten korkuyorum iki çocukla nasıl olur diye düşünüyorum kızım çok zor huysuz bi bebek kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Mdngny Godfellas_2021 benim 4 aylık oğlum var bugün adet olmam gerekiyodu olmadım hamileyim diye korkuyorum yine seninki büyükmüş 😃
Elaze Godfellas_2021 bence hiç öyle düşünmemelisiniz ne güzel rabbim nasip etmiş pozitif düşünün mutlu düşünün genç yazda anne oluyorsunuz büyüttüğünüzde çok güzel olacağından ben çok Emin’im genç anneler hep popilerimdir 🥰
Gkcylmaaz Godfellas_2021 Godfellas_2021 2. Doğarken büyüğü 2 yaşında olacak hiç korkmayın insanlar bebeği 3 aylıkken hamile kalıyor ya da ikiz üçüz doğuruyor 😊 biri nasıl büyüdüyse diğeri de büyüyecek hem belki 2. Bebeğiniz çok sakin olur bilemezsiniz 🙏 hayırlı olsun 🥳
Eliflina05 Godfellas_2021 canim ya bence kotu dusunme rabbim naisb ettoyse masallah sizede o gucu verir emin olun yani bence biz anneler herseyin ustesinden geliriz helede soz konusu evlatlarimiz olursa
Eliflina05 Mdngny ya bisey diyimmi dogumdan sonra adetim duzensiz oluyor inan bu hissi her ay yasiyorum gec oluyorum bazen hamilemiuim degilmiyim her ay bi gerginlik valla 😅😅
gulsum11 Mdngny sizinle aynı durumdayım 3 aylık bebeğim var dün adet olmam lazımdı olmadım çok korkuyorum hamilemiyim die😥 bu aralar geç adet olmayla ilgilide çok post açıldı inşallah düzensizdir bizimkisi de yarın test yapıcam bakalım
Godfellas_2021 Eliflina05 Doğumdan bu yana hep düzensizdim ve her ay korkumdan test yapıyordum ve korktuğum bu ay başıma geldi maalesef canım
Mdngny Eliflina05 ayy gerçekten bende öyleyim kasıklarım belim ağrıyor hasta Olcam mi olmicam mi hamile miyim beynimde dönüp duruyor 😂
Eliflina05 Godfellas_2021 ay ciddimisin bende suphe ediyorum bazen cunki prezarvatfle ve geri cekilmeyle korunyoruz bide ikisndede risk var yani oyuzden her ay bi geirilim yasarim
Whitewomen Godfellas_2021 Şuan kızım tam olarak kıskançlık duygusunu yaşamıyor arada seviyor ama biraz sert tabiki
gizzzy35 Godfellas_2021 Hayırlı olsun. Yanlış anlamayın lütfen ama yani kaçınılmaz son bu niye korunmadınız? Bende korkuyorum mesela o yüzden ciddi ciddi korunuyorum çünkü düşünmüyorum ve hazır değilim de sizin gibi
Godfellas_2021 gizzzy35 prezervatif artı geri çekilmeyle korunuyorduk canım korunmaz olur muyum ama nasıl oldu hala çok şaşkınım
Eliflina05 Mdngny hahah sorma hele bi kaynanam var bi gun geciksem hamilesin die dolanio evin icinde jsjsj
Godfellas_2021 Eliflina05 benimkide evinde hep test bulunduruyor nasıl olsa gelin bu ay test alır yine korkusundan diye en son oldu valla😂🤦♀️
Godfellas_2021 Mdngny şimdi her ay normal olarak oluyorsun ya ben diyorum işte iki gün geçince korkuyorum hemen test alıyorım diye oda bazen eczanenin önünden geçerken aklına geliyormuş bu ay değilse diğer ay illa ister kalsun kenarda içi rahat etsin diye😂😂
Eliflina05 Mdngny ben soyleniom bole olmadim acaba yarn olurmuyum flan die oda duyyo ya beni hemen hamile ilan edio teset verek dio hadi dio yok diom eminim diom olurum diom geckrim diom bende jsjsj