melekanesi Merhaba. 12 aylık bebeğinizin günlük beslenme düzenini yazar mısınız? Uyanınca mama/anne sütü,uyku öncesi kahvaltı, çorba gibi. Muzu, Patatesi küçük parçalar halinde mi veriyorsunuz?
Bircaykoyicelim melekanesi 12 aylık bebek. Sabah kahvaltı. Öğlen yemek. Meyve akşam yemeği. Akşam uyku öncesi Anne sütü yada mama. Günde 1 kez olmalı bu şekilde.. Meyveleri doğrayıp meyve salatası halinde verebilirsiniz. Yada eline verdiğiniz zamanda yiye bilir.
Biri1 melekanesi sabah kahvaltı genelde yumurta öğle çorba ara öğün meyve akşamda yine çorba taarzı biz ne yiyosak sadece tuzsuz ve baharatsız yada az baharatlı gün içinde ve gece emerek uyur
Seraykaplanoglu Benim bebeğim 13 aylık oldu her şeyi yediriyorum patlıcan ve bal hariç ben ne yiyorsan onada veriyorum patatesi havucu vs çok iyi haşlıyorum yemekleri yaparken oda gayet rahat bir şekilde yiyor. Sabah Yumurta olmazsa olmazımız peynir zeytin üzüm pekmezi tahin ev yapımı bunlar tabi bazen istemediği şeyler oluyor peyniri zeytini istemiyor bende vermiyorum. Meyve muz üzüm nar elma armut yiyoruz genelde Öğlen ne pişirdiysem o genelde çorba tüketiyor Yayla tarhana yeşil kırmızı mercimek tavuk suyu Akşamda köfte ıspanak brüksel ne varsa o gün onu yiyor çok şükür yemekte seçmiyor uyumadan önce yoğurt veriyorum emziriyorum gün içindede gecede emerek uyuyor.