Ftmnrdgr 2.5 aylık bebeğim var, aşırı gazlı gece uykusu neredeyse hiç yok ne yaptıysam fayda etmedi. Şunu yaptım çok faydasını gördüm dediğiniz şeyleri bekliyorum kızlar 😟
Eflinveannesi_1 Ftmnrdgr İbrahim Saraçoğlu kimyon kürünü deneyebilirsiniz inşallah şifa olur bize yaratmamıştı ama çevremdeki bebeklere çok çok iyi geldi Bize sab simplex de iyi gelmedi zinco ve metsil kurtardı çok şükür
Yenianne22 Ftmnrdgr canım ben ilaç kullanıyorum + her gece yatırmadan daha doğrusu gaz sancı saatleri gelmeden acı elma yağı ve zeytinyağını karıştırıp ayaklarına sürüyorum ısıttığı için ben çok faydasını gördüm.
Elasya Her emzirmeden önce gün içinde masaj yap ki geceye gazlar birikmesin. Benim kızımda çok gazlı . Tam çözüm olmasaca mi nebze rahatladık bunu yapınca
Tugbabektas Merhaba kızım 2 aydır kullanmadığı ilaç kalmadı muhteşem rahatladık colinox lütfen kullanın yogun kıvamda Bi damla yogun bakım bebek doktoru önerdi en işe yarayan dedi gerçekten öyle oldu aguli ve metsil kullanıyorduk işe yaradı ama colinox kadar degil