mavikalpefe124 Bugün king pro çift bölmeli olanını önerdiler.. ama ben philips falan istiyprum. Kullandığınız memnun olduğunuz ürünü yazarmısınız? Koku elektrik kullanımı vs bakımından
Jeanne mavikalpefe124 naçizane tavsiyem almamanız içi teflon kapmala olduğu için toksik gaz üretimi oluyor.. yani sağlıklı yiyecekleri pişiriyor zannederken zehirleniyoruz..
limonkolonyasi mavikalpefe124 xiaomi kullanıyorum memnunum temizlik açısından da çok kolay ama philipsin temizliği çok daha zor
merve171214 mavikalpefe124 Ben philips kullanıyorum 2 senedir çok memnunum haftanın 3-4 günü çalışıyor bi değişiklik olmadı elektrik olarak parçaları bulaşık makinesine de atıyorum bir sorun olmuyor
Aysenil_01 mavikalpefe124 benim teyzem ve annem luxell XXL olanını aldılar. Çok memnunlar. Hatta biz daha bugün annemlerde airfrey de yemek yaptık. Gayet güzel. Kalabalık aileler içinde ideal. Bende bakalım bu hafta indirim olursa almayı düşünüyorum
limonkolonyasi 2prnses1prens ya aslında birçok şey yapıyorum mesela et tavuk balik mantar kestane baby patates karnıyarık için patlıcanları kızartmak yerine bunda yaptım mesela gayet iyi oldu aklıma gelmeyenler de var şuan ama bende patates kızartmasıni çok geç yapıyor ondan pek hoşlanmıyorum
Yagmur1c mavikalpefe124 xiaomi kullanıyorum 1 senedir ilk çıktığı zamanlar almıştım içi biraz küçük ama iş görüyor yani