Seyerd 1 aylık bebeğim ve bazen sürekli aglıyor susturmak çok zor oluyor ıkınıyor ama çıkmıyor aynı sorunu yaşayan varmı ?
Ilda Seyerd gaz damlası veriyorlar ,dr 1 ve 2 ay arası gaz sorunu çok artar dedi, hareket ettiriyormusunuz bisiklet çevirin,biraz sallayın ayaklarını karnına doğru ittirin yardım edin ona
Ygtek Seyerd olmaz mı canım en son doktora gittik felaket gaz birikmisti lavman yapıldı bide damlaya başladık öyle rahatladı yavrum
ikranurum Seyerd canm doktorumuz bize infanium good night diye bi şurup verdi bitkisel cokk rahatlatti bebegimi bide yaninda zinco kullaniyorum cok faydasını gordüm
Seyerd Ilda hepsını yapıyorum refku yatagı bıle aldık falan ama gecmıyor anlamış degılım de sut urınlerını yaaakladı bana ama yınede gecmıo genel bı sorun galıba bu gaz
killmesarah Seyerd reflu yatagiyla gazın bir ilişkisi yok. Yüzüstü yatırıp ayaklarından ittirin kendini ileri doğru atsın . Omuzunuzda gezdirin karnı omuz başınıza doğru gelsin.linex bakso dmla bize iyi geldi. Probiyotik içerikli. Sabır diliyorum.
Ecemavi Biz ayni anda 2 damla kullaniyorduk anca rahatliyordu biogaia ve sab simplex. 3 bucuk ay oldugunda daha kolaylasti gaz cikarmasi ilaci kestik
Ecemavi Seyerd sab simplexi gunde 3 kere 8 damla, biogaida gece 5 damla olarak veriyordum baya iyi geliyordu.
Egelihayat Seyerd oglum 3 bucuk aylik yeni hastahaneden geldik gaz yüzünden. Film çekildi artık dayanamaz oldu coook asoro gaz varmış.