pundit Merhaba arkadaşlar, benim akıllı uslu oğlum gitti başka bir çocuğa annelik yapiyorum sanki huyu suyu tamamen değişti hırçın mutsuz huysuz bir bebek oldu var mi bizim gibi bir durum yaşayan? Gelişimsel bir donem mi yoksa benim oglumda mi sorun var😅
Hill97 pundit 19 aylik brbegim 3 4 gundur ne gece ne gunduz canimizi okudu gece uyumuyor gunduz durmuyor hircin hemen agliyor scini cekiyor dsdigim olsun istiyor naocam bilemedim bende duaunuyorm acaba hasta mj olcak falan diye desenize sendroma merhaba
Mirosunannesi pundit 20 aylık aynı bazen bi anda gelip suratımı tırmalıyor bazen çok keyifli istemediği zaman kendni yere atıyor geçen gece ağlamamak için 3 gün 45 dk ağladı falan onunda kafası karışık
Sinemisssss Şu an 23 aylık ama aylardır çekiyoruz tam da şu an babası duşta diye yaklaşık yarım saattir ağlıyor kapıları kırıyor Allahım sen sabır ver
Kecer Sinemisssss biz de 21 aylığız aynısını yaşıyoruz babası tuvalete girdi diye çıplık kıyamet sinirlenince bir şeyler fırlatmalar
pundit Sinemisssss amin canim hepimize lazım sabir😅 valla tek olmadigima da sevindim hakkinizi helal edin😅
pundit Kecer bizimki de bana düşkün bir nefes aldırmıyor tuvaletteyken yanımda ağlıyor kalkmami istiyor klozetin üstünde kaç kere emzirdim zorda kalip. Allah affetsin 😥
Mrve64 Kızım 20 aylık o kdar hırcın huysuz ki artık napcanı şaştım önüne bişey veriyorum sürekli tabağı ters çeviriyor artık çok yordu hayır diyorum korkmuyo yapmaya devam ediyo inanın napcamı bilemedim bilgili anneler yardımcı olabilir mi
Derya-Deniz Mrve64 aynı durumdayız tamam 2 yaş sendromuda bunun bir kolaylığı yokmu sabır taşı olsa çatlar son bir haftadırda aşırı gece emmek istiyor önceden böyle değildi bu hırçın dönemdede memeden kesmek istemiyorm aşırı inar resmen şaşırdım