Cansuucas Diş çıkartmayı nasıl kolaylastira bilirim ağrısını nasıl azalta bilirm veya bı ilacı varmı onere bilceginiz
Denizzz88 Cansuucas tetagil veriyordum ben geceleri özellikle daha çok ağlıyordu gün içinde diş kaşıyıcı falan bide o içinde sıvı olan diş kaşıyıcısını buzdolabına biraz soğutup öyle veriyordum soğuk soğuk oda rahatlatıyormuş
Melekanne91 Cansuucas tetagil vereblirsin birde pirasa eline ver isirsin agri kesici uyusturucu ozellig8 var kacinci disi
umutomer3800 Cansuucas benm karsı komsum diş doktoru bende aynı şekil sordum bırakın kendı kendıne çıkarsın nemli bezle hafıf masajlar yapın arada orayı rahatlatın dis likleri verın ellerıne ekstra birşey kullanmayın dedi
Denizanasi92 Cansuucas ben acı çekmesine dayanamıyorum calpol vermiştim 3 gün akşam yatmadan önce çocuk biraz kesintisiz uyuyordu öyle. Yoksa sabaha kadar saat başı ağlıyordu sabah uykusunu alamıyordu.
Linaduygu Melekanne91 ya ben onu vermeye çok korkuyorum koparır diye yanlış mı yapıyorum acaba 5 aylık olmasına 10 gün var ama alt dişler geliyor uçları var minicik
Melekanne91 Linaduygu hicbiciik olmaz allahin izniyle kalin parca verin yaninda durucaksiniz sonucta.pirasa oyle kolay kopan bise degil.uclari gorunuyosa cikar.yazik cok cekiyor yavrulae ya.arada bir calpol verin iyi gelir.cok agri ve ates yapar.ek gida veriyosunuzdur yogurt yiyorsa yogurt yedirin iyi gelir.
Linaduygu Melekanne91 yok daha ek gıdaya geçmedik carpol veriyorum arada ateşi olduğunda yada çok huysuz olunca ağrısı vardır diye tetagil de iyi geldi ama gün içinde kaşıyıcı ile rahatlamıyor sinirleniyor onu deniyeyim bari
Melekanne91 Linaduygu agiz bezi oluyor ya beyaz onu top yapip islatip buzdolabnda sogutablrsn dis kasiiyicilarini buzdolabnda tutablrsn ben onlari yaotmistm ilk dia patlayinca digerleri geliyor pespese ama ilki cikana kadar zor iste
Cansuucas 8 aylık 2 tane mız çikti smdi yine 2 tane birden patlatiyo ama ne zaman patlatır bilemiyorum tatangil aldım verdim bakalım sanki biraz iyi geldi yada surupun etkisinde olabilir inşallah şifa olur teşekkür ederim ❤️
Linaduygu Melekanne91 bende öyle yapıyorum ama ağlıyor sürekli hoşuna mı gitmiyor sevmiyor mu canı mı acıyor anlamadım. Çay kaşığı ile su verirken alt damağında çın çın ses geliyor görünürde diş tam belli de değil parmağımla bakıyorum koparırcasına ısırıyor canımı acıtıyor 😂