Lina-20 Kızlar bu ay bexero menenjit aşısı vurduracağım yan etkileri var mı? Nimenrix olduk çok şükür bi yan etkisi olmadı ama herkes bexeroya ağır diyor😢
_The_ANA_ Lina-20 Biz 3 doz olduk bexsero 3 ü de ağır geçti. Ciddi bir ateş olmadı ama benim bebeğimde ağrı yaptı sanırım çünkü inledi hep yavrum
Burccc Tabi ki her cocuga gore degisir ama nimenrixe gore agir sadece, benim kizim da hic bi yan etki yapmadi. Diger asilar gibi normal bi süreçti. Tanidigim cogu bebekte de yan etkisi olmadi. İcin rahay etmezse asidan 6 saat sonra calpol ver
Birbilgehanannesi Lina-20 merhaba zaman geçmiş üzerinden ama ben de endişeliyim yarın bexero birinci doz yapılacak beş aylığız ateşiniz oldu mu acaba, dirençli bir ateş miydi..
Lina-20 Birbilgehanannesi merhaba olmadı çok şükür.doktor aşı yapılmadan önce calpol verdirdi.onun etkisi oldu mu bilmiyorum ama bizde ateş yapmadı şükür.şimdi 9 aylıkken yapılacak bir daha.sonra nimenrix yapılacak 13 ve 15.aylarda
Birbilgehanannesi Lina-20 dün yaptırdık biz de ilk dozu. Baya endişeliydim ama şükürler olsun biz de de ateş yapmadı :) ben yapılır yapılmaz calpol verecektim doktorumuz bekleyin uykuda huzursız olursa verirsin dedi bekledik sorun olmadı şükür :) ikinci doza darısı 🙏şifa olsun yavrularımıza 🎊💐şifa olsun sizin bebişinize de.. Bizim de 7 ve 13. Ayda bexero diğer dozlar, 9 ve 13 te menectra yapılacak inş.