Nariye007 Arkadaşlar merhaba kızım 3 yaşına girecek bensiz asla uyumuyor uyuyacağı zaman beni yanında yatmami istiyor ne yapmalıyım bu alışkanlıktan vazgeçirmek için???
30undabiranne Nariye007 işte korktuğum 😱 bir buçuk yaşında bensiz uyumaz yanından kalktığım an uyanır yanına yatarsam kalkmazsam saatlerce uyur. Ben şimdiden yoruldum bu olaydan kotkuyorum ya büyüyüncede böyle olursa
iremnr Nariye007 sanırım ağlasada onla yatmak yerine yanında durup uyumasını bekleyerek çözülür artık baya büyümüş çünkü. Bi kaç gğn içinde alışır ama bi kaç gün sizin için uykusuz geçebilir
Nariye007 Tubacnr0 Evet çoğunlukla yatarak uyudu uyuttum dışarda başka misafirlikte çok zor oluyo artık sallamayla kendi kendine asla uyumuyor
Tubacnr0 30undabiranne ayyy bende korkuyorum valla benimkide yanında yatarak uyuyor benden başkasında uyumuyor bide hamileyim doğum olacağı zaman ben olmuycam kara kara düşünüyorum artık alışacak diye insalkah
Nariye007 Evet çoğunlukla yatarak uyudu uyuttum dışarda başka misafirlikte çok zor oluyo artık sallamayla kendi kendine asla uyumuyor
Tubacnr0 Nariye007 haklısınız ama o vazgecirme kısmı ah ah 1 yaşına kadar ayakta kucağımda gezerek uyutuyordum bu süreçler zor vallahi