Merhaba kızlar eşim uzmancavus memleketten uzakta yaşıyorz yıllık izin zamanımz geldi ama benim ayaklatım geri gidyor hiç gitmek istemyorum .Ailemi özledim mı evet ama görmesem de dururum çünkü kalacak yerimiz yok oraya gidince .Eşimin köyde evi var tek katlı ama babası ve üvey kayınvalıdemle kalıyorlar eşimin babasına bir gram tahammülü yok( altında çok fazla haklı sebebi var ).Bnde açıkçası çok üzüluyorm bunalyorm onları görünce .
Annemlerde köyde yaşıyor orada kalsam yer yok çok kalabalık yaşıyorlar yengemler falan da olunca ablalarm var onlar da evli oradada çok kalamyorsun malum bir düzenleri var kendlerne göre eşim de rahat edemyor pek öyle olunca .Ne yapacağım bılmyorm eşime kalsa herşey on numara onun bunun evinde kalmaya razı daha öncede her izinin çoğunu ayrı evlerde geçrdk o amcaoğlu evinde bnde utana sıkıla bazen ablamda bazen dedesi evinde bazen amcaoglunun evinde onla beraber .
Yanı bıktım artık bir düzenmzn olmayşndan bavullarmz arabanın gözünde ev ev gezyorz yeri geliyor çocuğum AC kalıyor duş alamyorm
Sırf bu yüzden o kadar kavga edyorz ki izine gidince dıyorm bazen bnm böyle bir hayatta ne işim var .sabredyorm uzaktaym senede uc kez onbeş gün duryorm zaten diye ama olmuyor mutlaka huzurmu bozacak şeyler oluyor o yüzden dyorm yalnız git zaten av yapcam balık tutcam m dyosun diye ama dınlemyor illa bende gıdecem onunla annem babam sorsa ne dermş .
Sz yerımde olsanz napardınz lütfen bna bir akıl verin