Ozenm Bebeğim cok gazlı doktor biogaia verdi ama pek işe yaramıyor ayrıca evde metsil var 25 günlük ikisini kullansam sorun olur mu
yagmurkokusu_ Ozenm samp simplex biogai bizde de işe yaramadı Metsilde bir kaç zaman iyi geldi sonra eskiye döndü
mucizem_200921 Ozenm ben zinco kullandım verdikten sonra masaj yapardım pıt pıt çıkarırdı hallen bille gazı olur bazn 14 aylık bu arada veririm hemen pıt pıt çıkrır çok memnum
Ozenm Gazmoms her bebeğe her damla iyi gelmiyor sanırım çünkü herkes farklı bir marka söylüyor Doktormuz biogaia dışında diğerlerini önermiyor biraz bitkiselci kendisi
yagmurkokusu_ Ozenm günde 3 kere metsil gece de biogai veriyordum 5 saat geçiyordu ama faydasız kaldı şuan 3×7 samp simplex vermeye başladım doktoruma söyledim oda 3×15 e kadar verebilirsin dedi bende o şekilde tek kullanıyorum artık
mucizem_200921 Ozenm zinco da bitkisel araştır istersen cnm metsil doktorum önermedi bi ara verdim annemlere gittim unutum diye abim yeğenime veriyormuş gönderdi çocuğum dha kötü oldu gece uyku yapamıyordu hep ağlıyordu ztn gazı da tm çkrmıyordu
yagmurkokusu_ Ozenm 2 ay 20 günlük prematüre olduğu için düzeltilmiş 20 günlük yani yenidoğan bitkiselmiş hatta o yüzden damlayı çoğaltabilirsin 15 damlaya dedi
Ozenm yagmurkokusu_ dün acile gittik doktor bana günde 4 kez 8 damla dedi metsil için ama toplam 8 damla mı tek sefer mi sormayı unuttum
yagmurkokusu_ Ozenm tek seferdedir 4 kere günde her verdiğinde 8 damla metsil bir süreden sonra ishal yaptı bizde baya baya bugünde ilaçlara bakayım dedim rengi filan gitmiş ilacın biogainin de içinde kırmızı parçacıklar olmuş direk çöpe attım