Hbbadgzl Iki aylik asilarini yaptirdik persembe gunu o gunden beri uyumak istemiyor basiyor cigligi ne kadar guzel uyuyan oglum simdi asla uyumuyor nezaman duzelir 😥
Happymammy Hbbadgzl bende bitek ben bı sorununuaşıyprım sanmıştım bizimde aşıdan sonra uyumaz oldu niye bilmiyorum emerken uyuyan oğlım emiyo uykuya dalamıyo basıyo çığlığı 😓😓😓
yokbecanim Hbbadgzl benim kızım da öyle olmuştu, hiç gülmüyordu yüzümüze bile bakmıyordu.3.günün sabahında düzelmeye başladı
Hbbadgzl nurervaras bizim ki uyuyana kadar uyuyunca guzel uyuyor ama uyumak asla istemiyor memeyide almiyor 😥 biberonla sutunu verdim aldi zar zor
Hbbadgzl balannesiii yani dusundum fitil verdi doktor ama 4 gun oldu atesi falan hic cikmadi oyuzden vermedim ama sorucam bi doktoruna
Ediss Benim kızımda da öyle olmuştu 4 5 gün baya bi huzursuz olmuştu. Destek almanızı tavsiye ederim bu donemde
balannesiii Hbbadgzl ateşi cıkmasada ağrısı vardır belki canım ondan huzursuzdur olabilir ateş olmasa bile istersen ver demişti ebe bana iğnelerr ağrı yapar demişti