_mom10 Pierre cardin vovo kabin boy bebek arabası kullanıp memnun kalan var mı ? Artıları eksileri neler? Yada önerebileceğiniz bir marka var mı ? Az yer kaplasın istiyorum kolay açılıp kapansın ama bu modellerin de çift yönlüsü yok sanırım..
Deletedmom_75 _mom10 Yani bu modeli bilmiyorum da kabin boy çok kullanışlı bende Kraft kabin boy kullanıyorum.
Mhs1407 _mom10 tek olumsuz yönü çift yönlü olmaması yeni doğan sürecinde çift yönlü iyi olurdu ama ilerki dönemlerde zaten gerek kalmıyor çift yönlü olmasına onun dışında harika bir araba kullanışlı rahat taşıması kolay hafif ve az yer kaplıyor severek kullanıyorum
Gazmoms Prego maybach Cok güzel şuan evde bebeği uyutöak için kullanıyorum havalar açılsın dışarda da gezicez😁
_mom10 Deletedmom_75 çok araştırdım evet kabin boy çok iyi her bakımdan Kraft da iyidir ona da bi bakayım çok teşekkür ederim ☺️ 🌸🙏
_mom10 Mhs1407 bebeğim şuan 5,5 aylık zaten ama yine de onu görmek isterdim sürerken 😁 dışa dönük daha hiç kullanmadım hoşuna gidecektir inşallah 🙏arabamın bagajı çok küçük travel sistem beni ve arabayı mahvetti 🤦♀️çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏🌸
Mhs1407 _mom10 dışa dönük olunca bebeklerin daha çok hoşuna gidiyor benimki 4 aylık baş tarafını biraz kaldırıyorum etrafı izliyor arabada çok mutlu, arka tarafında gözetleme penceresi var ben ordan kontrol ediyorum bebişi 🤗
_mom10 Mhs1407 ya hep mutlu olsun ☺️🙏 peki sizce vovo kabin ile yeeho arasında ki fark nedir hangisini tercih etsem bilemedim …
Mhs1407 _mom10 ben alırken çok kararsız kalmıştım aslında pek farkı yok kumaşları farklıydı Vovo nun kumaşı daha kaliteli bide yoyo nun tentesi biraz kısaydı başka fark yok
_mom10 Mhs1407 vovo sipariş edildi ☺️🌸çok teşekkür ederim bilgiler için çok yardımcı oldu sağolun sevgiler 🙏☺️🌸