Elifterzii Bebeklerde kaş ve alında olan kuruluk ve pullanma için sudokrem kullanıpta memnun kalan var mı acaba ?
Laydaren Elifterzii sudocremin nemlendirici etkisi yok diye biliyorum. Oğlum doğduğunda tüm vücudu pul pul dökülüyordu. Zeytinyağı ile nemlendirdim
kahvekokusuu Elifterzii bioderma atoderm öneririm sudokremin nemlendirici etkisi yok tam aksine cildini kurutur
cutiebun_ Elifterzii sudocrem pişik kremidir nemlendirici için olmaz canım. bebek yağı yada zeytinyağı sürebilirsin biraz
Poyrazin_annesii Vala sudocremı cok övdüler ama bebegımı mafettı pişik yaptı bnce yüze asla sürmeyın. Ve benm oğlumun cildide hassas degıl nasl pişik ettı o krem bn anlmdm. Yüz için sebamed bebek kremi var bnce yüzüne ondan sürebılırsn yınede bı arastr bnce
Elifterzii Poyrazin_annesii Bende sebamed pişik kremini kullandim ve pişik yaptı. Galiba cildden cilde degisiyor ürünler. Sudockremi sürdüm ve bir tepki vermedi yüzü aksine yumuşattı
efelinamoms Elifterzii benim oglumunda yuzunde egzema cikti bioderma atoderm kullandik baslarda fayda ediyordu ama sonra oda ise yaramadi sonra kortizonlu krem baslatti doktorumuz 10 gunde onu kullandik daha cok ilerledi. Simdi mustela bebek yagi kullaniyorum birkac gundur valla cok sukur kurutmayi basardi sabah aksam oglen vakit buldukca suruyorum altini alinca flan surekli kullaniyorum deneyin isterseniz
Elifterzii efelinamoms Ben kendim kullaniyorum biodermayı bendede ilk baslarda iyiydi sonra cildim alistimi artik fayda etmemeye basladi
Busra986532 Elifterzii sivilce gibi oluyırsa kesinlikle etkisi büyük ama pup pul oluyorsa zeytin yağı. Zeytin yapoda geçirmiyorsa kesinlikle cildiyeye git
Uykusuzkoala Elifterzii aynısı bebegimde de var ben lansinosh sürüyorum uyurken neredeyse bitmisti 2 gün sürmedim yine kabuklandı. Çok güzel nemlendiriyor
Poyrazin_annesii Elifterzii demkkı cıltten cılde degısıyor ama normalde bnm bebegımın teni hassas degıl oyuzden onun pişik yapması şaşırttı bnı
efelinamoms Elifterzii evet gereksiz pahali birde bende aldim elimde patladi gibi birsey kendime kullaniyorum artik. Bebek yagini deneyin bi valla gayet iyi simdilik