Meryycheryy Kızlar kızımın alt sağ ve sol taraflarında azı dişlerinin olduğu yerlerde beyazlık var diş etlerinin olduğu yer dış kısmında. İlk alt dişler çıkar nedem oraları beyazlaşmış anlaamdım
birkizannesi-35 Meryycheryy bizde bugün 4 aylık olduk bir haftadır mama içmiyor beslenmiyor doktor dişler geliyor dedi daha patlıcak gibide durmuyor şimdikten böyle uyumuyor ağlıyor sürekli 4. Ayda diş çıkar mı bende anlamadım. Erken değil mi 🥺
Prensesannesi2022 Haticerdogan çıkabiliyor çünkü benim yeğenimin ilk azı dişleri çıktı sonra önler bizde öyle olmaz zannediyorduk doktora götürdük hiç bir sikinti yok olabilir demişti 🤭
Prensesannesi2022 birkizannesi-35 çıkar 🤭 benim ve abimin tam 4. Ayın içindeyken çıkmış sonra abimin oğlunun da öyle çıktı 🤭 ve şuan benim kızım tam 4 aylık bir disimiz var
birkizannesi-35 Prensesannesi2022 ya ne diyorsun yani benim kızın bakıyorum görünürde bişiy yok gibi kabarmış biraz sanki ama uykudan uyanıyor ağlıyor bir haftadır uykusunda besleyebiliyorum sadece hep huzursuzdu. Patlayacağı zaman ne yapcam bilmiyorum 😵💫
Meryycheryy Altlar çıkar biliyorum ama yanlardan sürekli kaşınıyor, diş kemiğinin oraları beyazlaşmış korktum. Elleri ağzında hep ben de erken çıkarmışım, diş kaşıyıcı veriyorum almıyor elleri sokma derdimde😢