Raee Merhaba bebeğimin pusetini satıyorum fiyat belirlemedim ihtiyacı olan varsa uygun bir fiyata vereceğim. Doğduğundan beri kullanıyoruz. Concord neo model. Hem puset hem de araçta oto koltuğu olarak kullanılıyor. Bebek arabasında hangi modellerle uyumlu olduğunu bilmiyorum açıkçası. 12 aylık olduğu için artık normal oto koltuğuna geçtik ihtiyaç fazlası olarak satmak istiyorum. Yıkandıkça etiketleri soyuldu onun dışında bebeğin konforu için onu rahatsız edecek hiç bir detay yok. Araca emniyet kemeri ile sabitleniyor ters bir şekilde.
Seymabayrak44 Raee bende İstanbul Arnavutköy deyim evet alınmadı hala bebeğim bi aylık oldu kontrollere götürürken battaniye sarıp götürüyorum soğuk aldı şuan hasta eşimle görüşeyim bu durumu haberdar edeyim
Raee Babybjörn muadili ana kucağı satılık. Bebeğim 2 aylıkken aldık 6.ayına kadar kullandık. Kumaşı çıkartılıp yıkanabiliyor. Bozulacak bir mekanizması olmadığı için güvenle kullanabilirsiniz. 8 9 aya kadar kullanılabilir. Sıfırdan farksız. Fiyatı 500 TL. Şuanki satış fiyatını da ekledim.
Raee Ebrubhr Raee şu şekilde paylaşsam görür müsünüz acaba. Benim profilime girince görebilirsiniz fotoğrafları. 500 lira fiyatı