emine46 Merhaba kızlar mommys bliss night time doktorumuz önerdi geceleri uyuyamuyordu aranızda kullanan var mı işe yarıyor mu
Nova emine46 Ben kullanıyorum. Özellikle çok uykusu varsa ondan veriyorum hemen emziğini de ağzına tutturuyorum uykuya dalıyor. Bir de hıçkırığı uzun sürüyorsa onu da anında kesiyor. Genel gaz için ama nurse harveys colex şurup iyi geliyor bize.
Lina2034 Merhaba ben bebegıme kullandım yurtdısından aldım, cok faydasını gordum. elimde hiç açılmamıs var isterseniz
Elifsahann Biz kullanıyoruz 1 haftadır yaklaşık uyutuyor evet ama gaz cikartiyor çıkarmasına ama sancı yapıyor sanırım uykudan çığlık çığlığa uyaniyor sonra gaz çıkarıyor
powerpopboy Elifsahann merhaba ilk kullanımda etkisini gördünüz mü kolik bebeğimiz sürekli uykusuz denemek istiyoruz doktorumuz onu da deneyelim diyor ama fiyatı malum tecrübeleri araştırıyorum şimdi
Elifsahann powerpopboy ilk gün hemen uyutmuştu ama gaz sıkıştırmasa çok iyi olacak yinede fayda ediyor bence benim bebegimde kolik uyku yok sürekli ağlıyor