Hbbknk Merhaba ben hasta olduğum için kızımın bağışıklığı iyi olsun diye umca başladım (doktor kullanabilirsin demişti ) ama kızımda ıshal oldu bu damlada yaşayan var mı pazar olduğu için doktora ulaşmam zor bilgisi olan varsa yazabilir mi
-erCansu- Hbbknk ay benm oğlumuda ishal yapıyor o hatta arkadasımın kızınıda ishal yaptı ikimizde farklı zamanlarda tekrar denedik yine ishal oldular bırakınca düzeliyo ama
Hbbknk Woody 18 aylık kızım yan etkilerinde yazıyor aslında ama hastalanıyorda olabilir bilemedim o yüzden kullanalarda işe yaradı mı acaba benden geçmez umarım 😓
Hbbknk -erCansu- ishalken devam ettiniz mi acaba probiyotik verip versem mi diye düşünüyorum çünkü hasta olunca 1 ay toparlanamıyoruz😢
-erCansu- Hbbknk yok bıraktım valla bide suluguna az su koyup içine damlatmıştım zaten bikaç içmede biririyodu suyu pek bi fayda göremediğim için umcayı kendim içtim oğluma vermedim
Hbbknk -erCansu- emzirdiğim için içemedim bende uyarı yazmışlar keşke içilseydi paroldan başka ilaç kullanılmıyo çünkü emzirirken
-erCansu- Hbbknk bi iki gün vermeyın sonra tok karnına deneyın bide normalde sabah aç karnına verilmesi gerekiyomş belkide ondan dokundu oğluöada bilemiyorum ki