Mives123 Bebeğim 2 buçuk aylık emin ol denemediğim şey kalmadı. 1 ay 2 haftadır kabız ve fitilsiz yapamıyor. Kakası katı kabız dedi. 4 tane çocuk doktoru gördü. Ultrasonlar fikmler çekildi. Neler denemedim. Ama en son yaşadıklarım şunla ve lesinlikle dene. benim kız 3 günn önce kakasını yapmaya çalıştı yapamadı çocuk cerrahı redekain diye bir krem verdi gğnde 3 defa makatına sür masaj yap 2-3 dk dedi. Bemde yaptım sabahında 5ten 7 ye kadar ıkındı yapamadı. Önce zeytin yağı sonrada doktorun verdiği kremle masaj yapıp sıcak su kovasında 10 dk kadar karnına kadar durdurdum hareket yaptırdım ve wcye oturma pozisyonunda durdurdum ıkınmadan orta parmak uzunluğunda kaka yaptı çok şükğr dedim. Akşamımda yine masaj kova yaptım yapmadı. Sabah akşam masaj kova yaptım yapmadı. 2 gğn sonra yani dün masaj yapmıştım sabah öğlen bir o kadar daha yaptı ıkındı ama ağlamadan. Hemen kova yaptım ama yapmadı daha fazla. Günlük zeyrin yağı 1 kaşık içiriyordum 3 gündür sabah akşam içirmeye başladım..Bugun yine makata masaj yaptım bir kaç saat sonra ağlamadan zorlanmadan yine biraz yaptı. Bence makata masajın etkisi çok oldu. Sende dene mutlaka. Ha buarada her makatına masajda karnınada kaka masajı yapıyorum youtubede birmfizyoterapist paylaşmıştı aynı o şekilde 2 haftadır yapıyırum.
Anlamadığın sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum çok çektim çekiyorumda ben anlıyorum seni 6.7.8. Günlerde yavrum zorlanırdı yapamazdı sadece anne sğtğ alıyor ama kabız