Almilam_ Bebeğim 4 buçuk aylık hala kundakla uyuyor.kundak yapmazsak eliyle koluyla kendini uyandırıyor, yapınca da açmaya çalışırken uyanıyor. Her türlü kundağı istemiyor artık o belli e büyüdü de nasıl bıraktırabilirim kundağı
Lina11 Almilam_ birden açma kundağı önce kolunun biri sonra diğeri şeklinde aç. Kundaksız durmaya alışana kadar biraz sabredeceksin. Yavaş yavaş refleksler azalır zaten. Ben doğduğu günden beri kundak yapmıyorum böyle alıştı
Ayazveannesiii Almilam_ ayy bizde aynı 3 aylık oldu şimdiye kadar yatarken kundakladım hep yoksa dediğiniz gibi eliyle koluyla uyandırıyo kendini. Ama artık kundak yapınca kendini sıkıyo açmak istiyo bazen uyanınca bakıyorum bi kolu dışarda 😅🤦 yavaş yavaş bıraktırayım dedim bi iki kez kundaksız yatırdım yarım saat uyudu nasıl alıştırcm bnde bilmiyorum
Alpimom1 Almilam_ bende aynı konudan muzdaribim malesef her yolu denedim Yok ne yapacağımı bilmiyorum oğlum 5 ay 3 günlük
Delal_Ahsen Alpimom1 Ayazveannesiii Almilam_ Ben kızım 4 aylıkken bıraktırdım. Zaten hepiniz de yazmışsınız 4 aydan sonra bebek kendi istemiyor uyandığında vs bir kolu dışarı da oluyor yada kundaktayken kendini sıkıyor falan. İlk 3 gün 1 kolunu kundak dışında bırakarak uyuttum ve gece uykusundan başladım 3 günün sonunda diğer kolunu çıkardım ama kundağı beline bağladım sadece kollar dışarıdaydı bunada alışınca tamamen kundaksız uyutmaya başladım. Çok büyük rahatlık gerçekten kundak ilk aylar ama dozunu aşınca maalesef artık insan bıkıyor. Umarım sizde bırakabilirsiniz. Bu arada uyku arkadaşı da verebilirsiniz eline böylelikle kendini güvende hisseder.
Ayazveannesiii Delal_Ahsen bende bu aralar öyle yapıyorm üstünü de çok açtığı için kollarını açıp vücudunu tek sarıyorum bakalım bizimki de alışır inşallah 😊