AnsZey Günaydın annelerim bebekler kaynatılmış su içmeyi ne zaman kesmeli? Bizim içtiğimiz hazır ya da arıtılmış sudan ne zaman içmeli?
mysa2 AnsZey ben hiç kaynatılmış su vermedim desem 😊 cam şişe alıyorum ondan kullanıyorum bi süre sonra normal devam 😊
Ballinin_annesi AnsZey burda bir anne 8 aylıkken doktor tavsiyesiyle bırakmıştı hazır su içiriyordu ben de 8 aylık olunca kaynatmayı bırakmayı düşünüyorum
Duyulurum AnsZey suyu 6 aydan sonra vermeye başladım. Onun öncesinde sadece anne sütü içmişti. Suyu hiç kaynatmadim
ayla001 AnsZey kaynatılınca suyun içindeki vitaminler ölüyor ben hiç kaynatmadım damacanadan içiriyorum
Lovecemre 4 aylık bebeğim, normalde bazı doktorlar şiddetle tavsiye etmiyor 6aydan küçüklere su içmeyi fakat sağlık ocağında bir doktor kesinlikle su verin dediler sizce hangisi daha sağlıklı?
Aysegularici Lovecemre bana hem sağlık ocağındaki doktor hem uzman çocuk doktorumuz hemde çocuk cerrahi vermemi söyledi ılık su özellikle bunu söylediklerinde iki ayına yeni girmişti anne sütü alıyordu o zman balgamı için cerrah inerdi sonra mamaya basladik sağlık ocağındaki ebemiz ver dedi şimdi 3 ayı dolduruyoruz geçen hafta hastanede yatıyorduk gözleme gelen nöbetçi doktorun ikiside vermemi söyledi
Ecemilay Lovecemre benimki 1.5 aylık doktor su içir dedi bazıları 6 ay vermeyin diyor çok saçma valla doğduğu gün bile içirdim
Aysegularici Lovecemre valla ben veriyorum canım tabi herkezin kendi görüşü kendi bebeği ama sudan zarar gelecegini düşünmüyorum oglumada veriyordum ben şuan 9 yaşında tabi ama zarar olmadı zamanında maşallah ☺️
Ecemilay Lovecemre eğer bebek anne sütüyle besleniyorsa bebeğin suya ihtiyacı yokmuş benimki mamayla besleniyor
Zeynepveminigi_ AnsZey Bana da verin diyorlar çevremdekiler kararsız kaldım bebeğim de susuz sanki veriyorum iki gündür çok rahatladı bilmiyorum ne kadar sağlıklı