Rbi 1.5 aylık bebeğim gözü çapak olmuş emzirmeye kalktım açılmıyor ılık su ile pamukla temizledim ama ne yapmam lazım Dr götürcem pazartesi bilen anneler yardımcı olabilir mi 🙄
Minnakkk Rbi benim iki cocugum da hastalıktan oldu suan ılık cayla pansuman yaptım acıldı. Doktor ikisine de aynı damladann verdi biri 15ay diğer 4 yasında
Cansu16 Rbi benimde 38 günlük bebeğim cuma günü gittim doktora sordum bana sütünle yada çay pansumanı yapabilirsin dedi
Ecemilay Rbi ılık çay demini pamuğa sürün uyurken geçiyor bizimki de bi haftalıktı kirpikleri yapışıyordu doktor çayla silin dedi sildik daha olmadı
Rbi Gmzent cnm internettden baktım da mineral yüksek olduğu için anne sütünde sakın silmeyin diyor bnimdevaklıma geldi ama 🙄
Gmzent Ben sildim aynı zamanda en iyi temizleyici antibiyotik de yazıyor ve gerçekten geçirdi 2 aylık benim bebeğim de
Glsm01 smphlevn ılık çay pansuman yap canim bir sildiğin ilerde diğer gözü silme geçiyor o benim bebeğim de olmuştu dokt9rum demisti 🙂
Rbi Glsm01 onu akşam yaptım canm yatmadan böyle gözünün içinde az vardı dedim çapak lancak bu belli Bi kalktım gözü kapanmış
Minnakkk Rbi bizim de kapalıydı ikisi de ılık cay iyş geldi anlık acmaya ama ona ragmen doktor damla verdi işte size de muhtemelen aynı damlayı verecektir Bi gidin isterseniz
Adaoykum Rbi canım benim kızımda da oluyor ezcaneden burnunu açmak için steril sular var bruno kullanıyorum ben pamuğa dök ve hafifçe sil gözünü içine gitsede korkma inan çok faydasını görürsün sabah akşam.
Beyefendiyanak Rbi bizimde öyle olmuştu doktora götürdük göz pınarlarına masaj yap dedi orası iltihaplanmış ondan oluyor dedi hem damla kullanıyoruz hemde masaj biraz daha iyi oldu