Burcutnbull Kızlar kafayı yemrk üzereyım 1 yaşına gırdı ne uyku düzeni var ne bısey gündüz desen uyumak bılmıyo gece desen saat bası kalkıyo ve sabaha kadar uyumuyo allah askına bebeği 1 yasında olan anneler sizlerde böylemısınız artık çok yoruldum
salakmisincemilee Burcutnbull aksam 5te uyandi gece 2 ye kadar uyumadi su an gene ayaktayiz agliyorum sinirden rahatsizim bi de
Passionis Burcutnbull aynı haldeyiz valla. Gün içinde de süreni inatlaşma, ı ıhh sesi, uyku zaten yok 💆🏻♀️
Burcutnbull salakmisincemilee al bnden de o kadar sınırden oturup bnde ağlıyorum napıcagımı sasırdım artık hıc doktora sordunuzmu sız
salakmisincemilee Burcutnbull doktor diyor ki oynamak istiyosa oynayacak yani uyanik kaldigi saatlerde aglama huysuzluk yok gun icinde ki gibi yani bazi bebekler uykuyu sevmezmis
Burcutnbull salakmisincemilee anam sen bıde bnımkını gör YouTube açarsam susuyo kapandığı an ortalık bırbırıne gırıyo sabaha kadar susmuyo uykusu olduğu halde dırenıyo uyumuyo
salakmisincemilee Burcutnbull dun 2 2 bucukta uyudu 6da uyandi tekrar 9da uyudu 11 de kalkti daha yeni uyuttum tekrar hasta binde hafif oksuruk burun akintisi var ben de hastayim kemiklerim dokuluyor agliyorum dun geceden beri 😭😭😭