Betlygt 2.5 aylık bebeğim var geçen ay regl oldum ama bu ay 3 gün gecikti korkuyorum hormonlardan dolayımı normalmidir
Ee011 Betlygt bence çok normal gecikmesi hemen düzene girmiyo çünkü ama belli olmaz yine de bu işler doğru bir korunma yöntemi olmadığı için hamile de olabilirsiniz
Betlygt 5467Bahar çok korkuyorum hamile kaldım diye eşim korunuyor ama ne kadar güvenebilirim onada emin değil bebeğime de eşim korunurken hamile kalmıstım🤦🏼♀️
Busrasellhafsa Betlygt bende aynı durumdayım ikinci bebeğim eşim korunurken olmuştu şimdi çok çok korkuyorum adetim gecikti 10 gün oluyor çok mutsuzum Allah isteyenlere nasip etsin İnşallah
Wolverine Betlygt eşinin nasıl korunduğu önemli doğru şekilde kondom kullanıyorsanız korkma ama geri çekilme vs yaptiysaniz evet her zaman gebelik olabilir çünkü korunmuş olmuyorsunuz. Gebelik için korunmadan ilişki yeterli zaten.
Betlygt Busrasellhafsa yeni doğum yaptım acaba ondan mı diye düşünüyorum çünkü uygulamaya göre hangi gün diyorsa o gün oluyordum şimdi de 3 gün gecikti diyor
Busrasellhafsa Betlygt seninki çok normal bu kadar kısa sürede adet düzensizliği fazlasıyla oluyor merak etme eminim değilsindir
Betlygt Busrasellhafsa inşallah süte geçmeyen doğum kontrol hapı varmıs doktorum öyle demişti ondan kullanmak zorunda kalıcam sanırım
Busrasellhafsa Betlygt ben korkuyorum ya haptan iğneden kilo aldırıyor tüylenme yapıyor falan diyorlar