salakmisincemilee aksam 5ten beri uyumuyor cildiricam neden ya neden agliyorum hungur hungur kafayi yedim
Ekin-melek22 salakmisincemilee oyuncaklarıyla yere bırakın, tehlikeli yerleri kapatmışsınızdır zaten, yorulunca gelip kafasını koyuyorlar dicem ama bunu yapıyorsunuzdur belki. Benimki böyle oluyor 😀
[silindi] salakmisincemilee şuan ayağımda sallıyorum bi türlü dalamadı daha🤦♀️ Allah kolaylık versin valla bu uykuya direnme durumları çok yıpratıcı gerçekten
3yasakadarsifirekran salakmisincemilee sabah kaçta uyandı benim oğlumda 11 aylık bugün öğlen 12 de uyandı sonra 5 gibi uyudu 6 da uyandı 12 de uyudu anca geç uyanınca da öyle oluyor sabah erken uyandırmaya çalışın isterseniz günde kaç uyku yapıyor eğer 2 ise oda fazla geliyo olabilir
Zeyno123 salakmisincemilee ne varsa bu 11ayda var galiba bende kafayı yiycem 15aylik olduk 11ayligindan beri geceleri hep agliyo gözleri kapalı gece uykusu 0 yoruldum 😑😔
umutomer3800 BiZde ayaktayız üzülme hemde x2 olarak kendılerını tek uykuya düşürdüler uyku duzeni dıye bişey kalmadı dıs cıkartiyolar birde
Mervebyr Ağlama bırak uyumasın uykusu gelınce kendi gelip uyuyo zaten benımkife saat ıkı olmadan uyumuyo malesef
salakmisincemilee 3yasakadarsifirekran sabah olabildigince erken kaldiriyorum ama her gun biyle gec yattigi icin kafayi yicem artik 2 de uyudu su an uyandi 😭😭
Poyrazinannesi33 salakmisincemilee benimki de 11 ay 6 günlük gece uykusunu unuttum artık gözler kapalı sürekli ağlamaklı Bir yerimi ağrıyor diş mi bilmiyorum ama bende çok yoruldum artik
3yasakadarsifirekran salakmisincemilee geç yatmasına rağmen erkende uyanıyor maşallah uykuyu sevmiyor demekki
3yasakadarsifirekran salakmisincemilee bizde 7 aya kadar iyiydi erken kalkıp erken yatıyorduk ama sonra düzen bozuldu uyuması 10-11 i buluyor bende erken kaldıramıyorum
demirmommm salakmisincemilee bizimki de 11 aylık gece kırk kez kalkıyor doktor dişleri rahatsız ediyor zamanla düzelir dedi