Sellyslly 28 günlük ikiz bebeklerim var mama veriyorum ikisi aynı anda acıkıyor bi yönteminiz var mı ikisine aynı anda biberonu tutmam cok zor oluyor.. birinin biberonunu tutarken diyeri ağlıyor ne yapıcağımı sasırdım artık
EceGokce Sellyslly Allah bağışlasın yavrularınızı☺️ Ben hep ikisini birlikte besledim yanyana yatırıp verirdim mamalarinı ya da biri kucağımda, biberonu çenemle destekler diğerinin biberonunu elimle tutardım.
baykuskiz_ Sellyslly yastik koyun bebekleri yan yana yastiga koyun ve ikisine birlikte verin ben hep oyle yaptim 😁
twinboymama Sellyslly bebekleri başlarını birbirine uzak, vücutlarını da yakın tutun. siz de bağdaş kurup dirseklerinizi dizinize koyarak rahatça içirebilirsiniz sizin için mikkemmel bir resim çizdim 😂
Ikizannesi06 Sellyslly biri mama istemeden 10 dk önce verebilirsiniz eğer bu etkili olmuyorsa ikisini gövdeden yakın baştan uzak yatırıp önlerine oturup verebilirsiniz ya da yan yatırıp biberonu bez küçük yastık vb destekleyip başında durmak şartıyla birine öyle verebilirsiniz
KaanKayra0110 twinboymama çok iyi gerçekten kolunuzu desteklerseniz o kadar yorulmazsınız ben de hep öyle yapıyorum