Hope77 Kızlar en geç kaç aylıkken yürüdü bebeğiniz ve neden ? Genetk mi acaba geç yürümek babaya falan çeker mi ?
AliKuzey12 Hope77 babası 14 aylık yürümüş geç yürüdu diyolarfdı, oğlum 17 aylık yürüdü , cesaretini bulamamıztı ozMana kadar genetikte olabilir
1anne2cicek Hope77 12 aylik yeni yeni desteksiz 4. 5 adim atip düşüyor ilk çocuğum 10 aylıktı desteksiz yürüdüğünde genektiklik varmi yokmu bilemedim 😂 esim de bende erken yürümüşüz çünkü
1prens1prensess Hope77 ilk oğlum 12 aylık yürümesine rağmen kızım 18 de yürüdü annelere sorduk eşim ben falan hep zamanında yürümüşüz bizim kız biraz fos totolu çıktı😂18 aya kadar zaten nırmalmiş 18 den sonrada yürümüyorsa doktor komrtolğ gerekliymiş
Hope77 AliKuzey12 anladım bende genetk diye düşünmeye başladım çünkü illa kötü huyları babadan alcaklar 😂
Hope77 1anne2cicek genetiklk var gibi gözüküyor size çekmiş cocuklarınız belliki erken yürümüs benim oğlumda 13 aylık daha yürüme yok hala sıralıo koltuk kenarlarında elinden tutunca yürüo anca eşim 2 yaşında yürümüş ben 1 yaşıma girdiğimde yürümüşüm belliki oglumda babasına cekmis yürüme konusunda 🫤
Nikolinka Benim ilk oğlum 10 aylıkken aktif bir şekilde yürüyordu ikinci oğlum 14 aylık hala direniyor yürümemek için
sarilokumumm Hope77 14.5 aylıkken yürüdü genetik etkiler mi bilemem eşim çok geç yürümüş 2 yaşa doğru ben de emeklemeden direk yürümüşüm 9 aylıkken
deniz_063 Hope77 bizimki 13 aylık oldu olmadı yürüdü. tutunarak yürümeye çok çalıştı ben hiç zorlamadım bi gün şansa kameraya alıyoduk bi anda yürüdü çok ağlamıştık sevinçten😂 şimdi durmuyor diye ağlıyoruz😂
Hellomoto Hope77 babası tam yaşına gelcekken yürümüş ben 13 aylıkken. Kızım 14 aylık daha yürümedi ailemizde herkes erken yürümüş ne zaman yürüyecek bakalım ama 4 5 adım atıyor