Meyra1 Bebelac gold 2 ye geçtik bebek yemiyor ve leş gibi balık kokusu var böyle bir durum yaşayan var mı kızlar ???? Arkadaşımın bebeği ve aç çocuk
burcineliz Meyra1 bende Bebelac gold 2 kullanıyorum evet kokusu çok kötü bebeğim nasıl yiyor bilmiyorum ama biz sıkıntı yaşamıyoruz yiyor bizimkisi
Sarelifhanm Meyra1 benmde bırıncısınde ole geldı kokusu bayatlamıs dıye dusundum ve kullanmadım . Balık yagımı bısesımı onu bazen fazla kacırıuorlarmıs bılmıyorum benm ıcım rahat etmedın yedırmedım ve mamayı ondan sonrada degıstırdım
Xxcns Meyra1 bizde bebelac kullanıyoruz kokusu berbatt ama kızım İçiyor. Biraz şeker koyun içine biberonun ucuna şeker sürün belki öyle içer. Bi de tarihine bakın
KALYA Meyra1 öncelikle merhaba kızımın mamasını bulamadığımda tavsiye üzerine aldığım bir mamaydı kökü kokusu bir yana fazlasıyla gaz yaptı golden goat kullanmanızı tavsiye ederim anne sütüne en yakın mama gaz alerji gibi durumlarda yapmıyor
burcineliz Meyra1 tam ölçüye göre yapıyorsunuz dimi 1 de öyle kokuyodu inanın doktor da tavsiye etti bize o yüzden devam ettik hipp deneyin isterseniz bir de biz hippden Bebelac gold’a geçtik
burcineliz Meyra1 2ye geçince benimkisi de yaptı hippz denedik beğenmedi onu tekrar bebalc gold aldık içiyor ama kızım ek gıdaya geçti sadece uyurken yiyorr