Melike13 34 gunluk kizim var 2 gundur sanci cekiyor kakasni yapamiyr dun gece acile goturdu lavma yapildi rahatladi ama yine yapamiyor zinco gaz damlasi kullanioruz ama hic bir faydasi yok ne gaz cikartiyor ne kaka yapiyor ne yapmamz gerk ?
Elifblr Melike13 çok kişiye tavsiye ettim hep işe yaradı canım YouTubeda ayşe ebe gaz videosu var izle onu ☺️ bebeği tuvalete tutar gibi tutuyorsun gazını kakasını ne var ne yok yapıyor ☺️
YazCilegi Melike13 hergün 1 çay kaşıgı saf zeytin yağı verebilirsin. Poposunu kulak cubuguyla uyar diyenler olacaktır yapma arkadasım.
Mehmetseyidannesi Kesinlikle ayseebenin yöntemini denemelisin. Benim oğlum 24 saatte bir anca bı kere yapardı oda zorla . Gaz masajini yapıyorum ben önce gazını çıkarıyor 2 dk sonra kakasını yapıyor. Günde iki kereye çıktı artık bez sayımız. Kesinlikle sende denemelisin.
Mehmetseyidannesi @Melike13 Bende aynı durumdayım 😔 3 aylık oldu 1,5 ay oldu hiç anne sütü veremedim bir türlü emmek istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor tutmuyor dedim siz döndürdüyseniz size danışacaktım