EylulBuse Kızlar bebeğim 9 aylık, normalde emzikle ve ayakta sallayarak uyuyor, ama son bir haftadır ayağımdan yatağına alırken sanki yatakta diken varmışcasına ağlayarak uyanıyor, atak haftası falan mı neden böyle oluyor kafayı yicem 🥺🥺
isimsizanne1 Evet atak haftası sizden ayrılmak istemiyor tam bu aylarda sizi görememekten sizden ayrılmaktan aşırı korkuyor oğlumda böyleydi nefes nefese yatardım adeta arkamı bile dönemezdim güven haftası gibi bişey ama geçiyor çok şükür ben 1 ay uğraşmıştım
EylulBuse isimsizanne1 bakalım bizimki ne zaman geçicek umarım uzun sürmez üstüne üstlük birde hasta hafif tabi onunda etkisi oluyordur 🥺
doruk34 8 ay19 günlük bebeğim aynı şekil son 1 haftadır.normalde akşam 8-9 gibi uyuturdum sabaha kadar gğzelce uyurdu maşallah.ama son 1 haftadır uyumuyor beşikte yatakta sürekli yüz üstü dönüp ağlıyor.deli gibi uykusu var ama uyımuyor aglıyor anca.yemek yemesi bile azaldı yemiyor ağzında tutuyor 5 dakika boyunca.sanırsam bizimkide atak haftası.hatta şuan uyanık ☹️1 de uyandı hala uyanık uyumuyor.
EylulBuse doruk34 evet birde bazen dişten de olabiliyormuş böyle hepsi üst üste geliyor zaten bazen Allah kolaylıklar versin hepimize 🤲🏻