Anuraky Eşim doğum günü hediyesi 11 pro aldı bir haftadır kutusunda duruyor fotoğraf lari aktarmadim şuan red mi 9s vardı bir türlü veda edemedik 😅 nasıl aktarılır Google fotoğraf lari bilen varmı yapmadım
gkbyza Anuraky androidden ios nasıl aktarılır bilmiyorum ama Google fotoğraflara yedekliyse hepsi, iPhone a da Google fotoğraflar uygulamasını yükleyince hepsi düşer önünüze zaten
MeleKk34 Anuraky hayırlı olsun güle Güle kullan benımde 27 Ağustos evlılık yıl dönümüydü ıphone 12 aldı ama eskı fotolar hepsı eskı telefonda kaldı yukleyemedım yani bi sekılde uğraşmadım doğrusu
mavituylugeyik1 Anuraky hesap açarken androidi geri yükle diye geliyor yani ben bi telefondan diğerine geçerken öyle diyordu ama sıfır hesapta oluyor muydu emin değilim yine de bir deneyin isterseniz
Anuraky [silindi] muhtemelen sende olmadı için fesatlık yapıp bir hayırlı olsun demekten aciz sin yazık
gkbyza Anuraky yedekleme yapmamış demek ki çünkü Gmail hesabıyla alakalı bir durum. Ya da iCloud hesabınıza PC den oturum açıp telefondaki fotoğrafları oraya aktaracaksınız ama uzun sürebilir
Deletedmom_75 Anuraky Bende tam tersine geçtim iPhone alışıp başka telefina geçince damdan düşmüş gibi oluyorsun. Bağımlılık bence iPhone kullaninca baska tel istemezsin:) Ben de hala geçirmedim bilgisayardan aktaricam sanırım
Anuraky Deletedmom_75 herkes öyle diyor ı phone bağımlılık yapıyor diye şuan alışamadım kullanmadım gerçi daha fotolari aktarsam baslicam kullanmaua da bakalım 😅
Hilal_-19 Anuraky mail hesabınızı iphoneda açtıgınz zaman yüklenir kişiler fotoğraflar felan eger gmail hesabınızda kayıtlıysa