Mamyn Merhabalar Kızımın dünden beri ateşi var ama tüm vücutta değil.Bir kafasında oluyor ellerinde sırayla gidiyor ayakları soğuk ellerine sıcaklık geçiyor bi yanağı pembeleşti böle atesi olan bebeğiniz oldu mu acil yazarmisiniz
Zehraapembe Mamyn olmadı ama basın da olunca diş çıkarırken öyle olur derler fitil verebilirsin yuksekse bir acile git istersen atesle oyun olmaz
Mucizegebelik Mamyn ates ölçer yok mu bi bakın. Evde calpol varsa verebilirsiniz bi krizden bisi olmaz kontrol edin verdiğiniz halde düşmezse Ya da kızarıklık varsa gidin Dicem de hastaneler hastalık yuvası
Aylinberberoglu Mamyn korkutmak istemem ama kafa sıcak el ayak soğuk olunca ateş tehlikeli diye biliyorum özellikle ayaklar soğuksa ateş düşürücü verin gerekirse 4 saatte bir 6 saatte bir ateşi inatçı mı kaç derece ? Ateş düşürücü verince düşüyor mu yoksa durum aynı mı isterseniz doktorunu bilgilendirin
Melekanne91 Mamyn evet benim oglum genelde boyle ateslenir doktora sormustk demistki bazi bebekler atesi vucudun uc noktalrinda yasar.bas el ayak gbi ama cougunlukla baş.bir rivayete gore dis atesi oyle olur derler ama dokte oyle bisey yok dedi.sdce ates mi var baska belirti yok mu birde kac derece
Mamyn Calpolde veriyorum 4 saatte bir ateşinde 37.8 çıktı duş aldırdım biraz geçti yine çıktı ama yine atesli sağ tarafı anlamadığım neden komple olmuyor sirayla gidiyor
Melekanne91 Mamyn 38.5 dan yukari ilac ver diyor bizim dokotlr vucut savassin diye ama ben 37.8 goreyim hemen veriyorm.oglumun atesi inatci ates direnc hemen kirilmiyor.daha 2 hafya once yandi kavruldu cocugum 5 gun boyunca 38.5 in altina dusmedi ilaca ragmn dolvenle donusumlu verince dustu.bu ara salgin var
Wolverine Mamyn enfeksiyon ateşi, doktora gitmelisiniz, boğazına kulağına bakarlar, kan idrar tahlili alirlar. İnatçı ateş enfeksiyon kaynaklı oluyor. Elleri ayakları soğumaya başladıkça ateşi yükselir. 2-4 saat arayla düşer çıkar.
Mucizegebelik Kafa sıcak el soguksa muhtemelen viral enfeksiyon. Oğlumda yaşadık inatci ateşti antibiyotik şurup kullandık. Malesef salgın da var. Siz bi götürün
Mamyn Suan ölçtüm yine 38.3 çıktı calpol verdim bugün 5 verişim 10 aylık dişte çıkarmadı hiç ve sol tarafta var ateş kafadan başlıyor yanmaya damaklarına baktım bana normal geldi şişlik falan yok
cglbnlicli-89 Calpon yüksek ateşi düşürmüyor bizimde böyle oldu bi kere gece kaç kere ılık suyla duş aldırdım bilmiyorum sabah doktora getirdim söyledim dolven verdi o düşürdü bebekte rahatladı bizde…geçmiş olsun Allah’ım şifa versin inşallah yavrunuza
cglbnlicli-89 Calpol verince üstüne dolven vermeyin ama biraz zaman geçsin öyle vermeniz gerekiyor 6…8 saat falan geçsin eğer yükselirse doktora gidin olmadı..
yasacmalamalo Valla bugun bizimkide başladı dişler var yeni cıkıcak mı anlayamadım ama 38.5 oldu akşamüstü bianda koltukaltı dolven verdik 4 saat gecti şimdi indi Gbi şükür 37.9 du az önce ölçtüm valla neden anlayamadım u
Mamyn Wolverine elleri ayakları tam soğuk değil sırayla gidiyor ateş suan ellerde ve sırta geçti genelde ateşi olduğunda encok ellerde ve kafada oluyor
Wolverine Mamyn tam soğuk olmaz, sogumaya başladığı zaman yukselir zaten. Sonra vücut ısısı normale döner. Tekrar eden inatçı ateş bu da enfeksiyon kaynaklı oluyor.
Noname21 Mamyn ates öyledir. Soğuk uygulama yapin . Ellerine avuç içlerine saçlı deriye alnına koyun. Ve gezdirin sabit kalmasın Daha faydalı olur
Ertugrulnannesiii Mamyn yüksek ihtimal enfeksiyon kaynaklı aynı şeyi dün oğlum da yaşadık ve doktorumuz enfeksiyon dan olur böyle demişti.acile bir girin derim.gecmis olsun
isimsizanne1 Aynısını bende yaşadım hatta nasıl giyindiricrğimi şaşırıyordum çünkü ayaklardan üşütücek kafadan yanıyordu doktora gittik boğaz ilthaplanmış dedi açıkçası hiçte inanmadım ama doktor mecbur dinledim antibiyotik şurup ve 4 saatte bir dolven parol sırayla verdim calpol kaldırılıyor galiba bi sorunu çıkmıştı onu vermedi oğlum şurubu ağzında tutup tükürdüğü için fitil verdi 2. Gün çok şükür fitille düzeldi ve tam 6 diş kabarıp birden patladı bence dişti boğazında bişeyde yoktu
isimsizanne1 Wolverine evet hemşire bi tandığım da öyle demişti sanırım doktor onu gördü ben 2. Gittiğimde dişten mi dediğimde evet dedi ilk gittiğimde keşke bu bilgiyi verseydi