Karpuzlufistiksarma Kızlar bi kç gündür storyde sürekli bu dilek defteri yoğun görünüyor bu nedir ya ? Aslı astarı nedir ? Alanlar hep olumlu şeyler yazmiş. Merak ettim valla normalde çapalama vs hiç inanamam ama bu defter nedir
Crcs Karpuzlufistiksarma esra ezmeci forumu bi sal artık öf. Kocalara da şunu bunu yap desene. Adamı bile biz tuzluyoruz 🥲
AtlasBebekk Karpuzlufistiksarma benim soracağım sotuyu sordunuz :) bide alan varsa resim atabilir mi içinden bi kaç sayfa nasıl bişi diye
Birrannebirbebekk Crcs yanlız kocalarınizi tuzlayin demiyor 😂😂😂 neyse yazmadan edemedim kusura bakma afagagga Öyle bişey dese ben benimkini mumyaliycam koycak rafa dursun orda 😂😂😂😂
DerinTuana Esra ezmeci bütün kadınların mutfak parasına göz dikmis,kitaptan olmasa defterden kazanıyorum diyor herhalde
Karpuzlufistiksarma DerinTuana ya ben takip vs etmem çokda haz etmem ama storyde görüyorum story diyorsam keşfet kısmı yani yok defteri yok yağı filan baktım da kitapları filan 250 yağları 160-200 filan asla vermem o prayıda dilek defteri olunca merak ettim
Karpuzlufistiksarma Birrannebirbebekk 😁😁😁 yakında onu da der o kadın ya merak etme. Ben tuza filan inanmıyorum da dilek defteri filan baktım herkes oldu etti yzmiş fotoğraflı merak ettim ya . Valla ne yalan diyim
Minnakleya Karpuzlufistiksarma olumlu yazan hesaplar kendisinin kurduğu fake hesaplardir muhtemelen milleti gaza getiriyor satmak icin😂
DerinTuana Karpuzlufistiksarma esra ezmeciyle alakalı seyler görğmce “rahat bırak artık bizi tuzlu su kadın,kocalarımızı capalamak istemıyoruz”diyorum ahshshsh soyledıkleri cok işe yarasaydı kendı bosanmazdı😘
yagmurkokusu_ Karpuzlufistiksarma normal çizgili 60 yaprak defter alarakta yapabilirsiniz sonuçta maksat yazmak ya sonuçta kadın defteri okuyup üflemiyor 😂😂 evrene mesaj göndermek bunu herhangi bir defterle de yapabilirsiniz 😂😂
Birrannebirbebekk Karpuzlufistiksarma bende takip ediyorum kendisini enerji olaylarına inanıyorum aslında ama yapmak icin zaman lazım🤷 benim bebyle afedersin tuvalete gidiyorum gerisini getirwmiyorum bağırıyor kitaarini almıştım ama okuyamadım malesef hamileyken yapılmaz diye sonra doğduğunda okurum dedim şuan zaten totomu yere koymaya vakit bulamıyorum 😂😂😂 öyle işte kaldı gitti
Minkpndam Geçen günde başka bir zımbırtı çıkarmıştı şimdi de dilek defteri mi çıkardı… Tuzlama olayına gelince tuzlu su vücudun enerjisini yükseltiyor bunu esra ezmeci bulmadı ama 😂 Erkekler aşıl olmuyor tuzlu su dökünce !!!
Laydaren Yahu yedirmeyin artık şu kadına paranızı. Şu kadının arzularınızdan duygularınızdan ve korkularınızdan beslenmesine izin vermeyin. Psikolojide dilekleri yazmak evet vardır. Ama bunun İçin özel bir deftere bile ihtiyaç yok. Kağıt kalem yeterli.
AtlasBebekk Laydaren bende tam bunun için almadım onın yerine bugün kendime defter aldım küçük tatlı bir ajanda. Ama işte insan bi merak ediyor acaba diyor :)