nurgulhazar Merhaba sevgili anneler bebegim 6 ay ve 21 gunluk halen diş cikarmadi acaba bizim gibi olan bebekler var mi ? Bebekleriniz ne zaman dis cikarmisti?
Mucizegebelik nurgulhazar halen derken 10. Ayda bile çıkartan var neden aceleci davranıyorsunuz ben anlamadım açıkçası 🙈 Oglum 6 bucuk aylıkken çıkardı şimdi 7 aylık yandaki de cikicak
nurgulhazar Mucizegebelik ilk bebegim bilgisizim bu yuzden sormak istedim szlere .. halen dedim cunku 4 aylik cikaran bebeklerde var 6 ayda cikaranda degisiyor bu tabii ama genelde 6 - 7 aylikken cikarmis disler bu bilgiye dayanarak halen dedim .. acele ettigim kanisina nerden vardiniz ki sadece soru sormustum merak ettigim icin
nurgulhazar Mericcc disleri cok kasiniyor surekli eli agzinda salyasi yuzunden gunde kac kez uzerini degisiyorum hatrlamiyorum bile artik emzirirrken memeyide sert isiriyor sislik var ama kizarma kabarma yok merak oldu bna
Mucizegebelik nurgulhazar yazdıklarınızdan onu anladım ben 😀 Belki size çevre baskısı fln mi oldu acaba neden cikarmadimi hala diyenler fln mi oldu diye düşündüm.
nurgulhazar Mucizegebelik cevre baskisi olmadan bebek buyuteni gormedim tabii surekli soyleniyor maalesef ki
mucizem_200921 nurgulhazar 11 ayda ilk dişini çkrdı şuan 14 aylık 3 dişi var kimisi geç çıkrır korkma
Ebrycl44 Sizi rahatlık dürtüyor ☺️ benim Kızım 13 aylıkken çıkardı ilk dişini şuan 23 aylık hala dişle uğraşıyoruz zor bir süreç
Bsraaakrs Gnlyae zor oldu hala zor 9 dan beri sallıyorum üst dişlerini çıkarıyor 4 tanesini patlamak üzere şiş bizimkisi baya zor oluyor ya 1 aydır ne uyku ne düzen bişey kalmadı şimdi 14 aylık olmak üzere
MelindaMelisa nurgulhazar İlk kızımın dişi 13 aylıkken çıkmıştı. 18 aya kadar çıkmaması normal 18den sonra müdahale ediyorlar