BuseveMinigi Merhaba. Henüz 12 günlük bir oğlum var ve canım aşırı burger istiyor 🙁 Emzirdiğim için gaz yapar diye korkmuyor değilim. Yiyen var mı 🙄
Nurtupu BuseveMinigi ben burger kimi değil ama bi steak cafe de ev yapımı olanlardan yiyorum. Ekmeği bile elde yapılan zaten tadından görüntüsünden belli. Organikliğine güvenmediğim şeyleri yemedim sorun olmadı.
Mom090 BuseveMinigi hamburger köftesi diye yediğiniz şey jöle et bile değil bangır bangır çıkıyor heryerde bırakın yemeyin hem sizin hem bebeğiniz için evde kendiniz yapın daha iyi
Seros Ben yedimmcanimm ustune humana kimyonrezene çayımı içtim zaten gaz oluyor öylede böylede boğazımdan vazgecemedim 😂
cero21 şahsen ben herşeyin yenilmesi gerektiğini düşünüyorum sonuçta insanız canımız çekiyor ben 2 haftada 1 de olsa canım çekti mi yiyorum bence yiyin aama içindeki soğanı çıkartırın
BuseveMinigi Nurtupu aslında bizim burada da var öyle bir yer ama burger king'in ayrı bir bağımlılığı oluyor 😬
Ksjdh Bende yedim canım sadece içecek gazlı tercih etmedimm eve gelince rezene mi ictim canım çok istiyordu herseyi göze alarak yemiş bulundumm 😂😂
Okyann Asitli içecekler ve patates gaz yapar. Ama zaten çok sağlıksız da beslenmeyin emzirme döneminde siz 😊
BuseveMinigi Yshlt Mom090 doğru söylüyorsunuz ama gerçekten bağımlılık yapıyor 😬 Zeysars doğru söylüyorsunuz 😔 Defne10 ben suni sancı çekerken gözümün önünden burgerlar geldi gitti korkumdan yiyemiyorum ama 😬😬
S_D BuseveMinigi neden gaz yapsın ki 🙄 kola fanta vs. Asitli bir içecek içmedikten sonra gaz yapacağını sanmıyorum.
S_D BuseveMinigi neden gaz yapsın ki 🙄 kola fanta vs. Asitli bir içecek içmedikten sonra gaz yapacağını sanmıyorum.
Zeysars YouTube da Refikanın mutfağında aynı köftenin tarifi var ondan yapın yiyin orjinalden daha lezzetli oluyor. Malum dışarı yemeği zararından başka birşey yok
Defne10 BuseveMinigi McDonalds reklamini gorunce canim asiri hamburger istedi burger king yedim dayanamadim.Ama o gece bebegimin cok gaz sancisi olmustu patates kizartmasindan sanirim🙄
Yshlt BuseveMinigi biraz sabırlı olmanı tavsiye ederim sonra sende o da acı çekiyorsun zaten gaz problemi bitince yersin
Yshlt BuseveMinigi biraz sabırlı olmanı tavsiye ederim sonra sende o da acı çekiyorsun zaten gaz problemi bitince yersin
ftmnrt burger king değil de gercekten kaliteli hamburger yapan fast food cafeler var o tarz bi yerde yerseniz hicbi sorun olacağını düsünmüyorum. ha burger de yeseniz bisey olmaz benim fikrim ama asitli icecek tercih etmeseniz daha iyi ❣️