merve027 5 ay 27 günlük bebeğim var gece uykusuna desteksiz uyutuyorum ama 1 saat sonra Max uyaniyor sizce ne yapmalıyım.
Ceylan578 merve027 Pksypksy 3 aydan sonra gelişimi için asla kundak önerilmiyor. Uyku eğitmini sadece geceler için veremezsiniz gündüzde aynı şekil olması gerekir uyku eğitmi almadım ama çok araştırdım halada araştırıyorum bebeğim 4 aylık 5 ay olmasını bekliyorum uyku eğitimi vermek için
Ceylan578 merve027 Birde salliyomuydunuz bebeğinizi salliyosaniz ne kadar sürede bırakabildi sallamayı ben sallıyorum da oyuzden soruyorum
merve027 Ceylan578 Ceylan578 bende araştırıyorum da sanki gündüz uykusu için desteği 13 ayda falan bırakmalısınız diye hatırlıyorum bundan sonra gündüz uyksuunada dikkat edicem desteksiz uyutmaya caliscam
Ceylan578 merve027 Yani ben bir çok eğitmenin tavsiyelerine baktım hiç birinde gece ayrı gündüz ayrı uyutma şekli yoktu
EbruSoylu Ben yatağıma yatırdığım anca ağlıyor sürekli kucakta uyumak istiyor , 2 hafta oldu uğraşıyorum ama başarılı olamadım maalesef