Berkinannesii Hafta içi 5 gün 12.00 ila 17.00 arası 4500 TL ye anlaştım. İstanbul Ümraniye. Çok mudur sizce? Veya az mıdır? Bakıcı fiyatları hakkında hiç bilgim yok
Baakpnr- Berkinannesii İstanbul oldugu için sanırım böyle fiyat yani oraya göre iyi bence ben Afyonda 8 12:30 arası baktırıyorum sadece kızıma bakıyor başka ıs yapmıyor tabi ki , 1600 tl
Zamansizportakal Berkinannesii valla ben küçük bir ilçede 07.30-15.00 arasına 2.500 TL veriyorum ama şuan başka biriyle anlaşsam 3-3,5 tan aşağıya demez istanbul için bence normal gibi ama bilmiyorum
Eymennnnnnn55 Sanırım asgari ücret yaklaşık 35 liraya geliyor . Bu da ayda 3500 lira eder. Sen ise 4500e anlaşmışsın, bence iyi.
birinsan14 Benim arkadaş Ankara’da bu fiyata anlaştı gayet normal ciddi bir emek söz konusu SGK eklemiyorsunuz bir de o kişi bunu yatırsa eline para kalmaz ev işçiliği böyle malesef bizim de gücümüz bir yere kadar Allah herkesin yardımcısı olsun
iyilik80 Berkinannesii bende istanbuldayim. Haftada 5 gun sizin gb ayni. 3 bin verecem dedim sen fazla istiyosan soyle abla dedim. Yok dedi onuda istemem senin kimsen yok diye bakicam dedi. 🤗 eger cocuga iyi bakarsa 4 yada 5 bin yine veririm bakalim nolacak
damla-6992 Ay kizlar biraz konudan bağımsız ama bende İstanbul’da Ümraniye de oturuyorum. 3 aylık bebeğim var çalışamıyorum. Burda kimsemiz yok eşim de bakıcı istemedi. Ondan dolayı çalışamıyorum. Bakıcı arayan olursa evimde bakabilirim.