-erCansu- Secilll balık yağı benm oğlumun çok iştahını açıyor ve sabahları karadut özü veriyorum oda etkiliyomu bilmiyorum ama hasta olmadıgı sürece sevdiği şeyler doyana kadar yıyo çok şükğr
Agness Secilll birde şöyle bisey var . Arkadaşım bebeğine dut suyu veriyor ve iştahını açtığını söylüyordu.
Agness Secilll aktarlarda satılıyor. “Dut kurusu ” olarak temin edebilirsiniz . Kg 80 tl demislerdi , ben 12 tl ye epey almistim. Ama benim bebegim pek sevmedi, biraz ishal etti gibi bizi
[silindi] Nrcnkrmn Ben 10 şişeden fazla kullandım sipraktini kendim için. İştah açıyor asıl alerji ilacı ama, tekrar yazdıracaktım başka bi sağlık ocağında doktor vermedi saçmalık dedi hem kemikleri eritiyor hem de boyu kısa bırakıyormuş başka bi şurup yazdı
Berydeniz [silindi] çok saçma kırk ayrı doktora gittim kizimin yemiyor uyku düzeni yok diye hepside sprsktnn verdi ve boyu da uzun yani
Nrcnkrmn [silindi] emzirirken de kullndinzmi kendim için önceden kullnmstm ama emzirilirkn kullaniliomu blmyrm
[silindi] Berydeniz Kemik ermesini bilmiyorum ama benm boyumu kısalttı galiba çünkü baya kullandım ben. Kardeşimle aynı boydaydk şuan benden uzun ve aramızda bir yaş var o uzadı ben kaldım😂
[silindi] Nrcnkrmn Doktorunuza bi sorun veya sağlık ocağı. Normalde alerji ilacı olduğu için emzirirken kullanılacağnı sanmıyorum