Mutluyuva Tam 2 aylık bebeğim 4 gündür kakasını yapmıyor ve normaldede yapma sıklığı günde bir defadır yada 2 günde 1 defa başına gelen varmı
Ozge251021 Mutluyuva 10 güne kadar normal . Kabul ediliyor Karnına masaj yapın kabız olduğunu düşünüyorsanız doktorunuza danışın
Nefess15 Mutluyuva anne sütü alıyorsa bir müdahale yapmayın 10 günü bekleyin benim kızım yaklaşık 6 gğn sonra yaptı bunlar normal zeytinyago vs vermeyin doktorlar önermiyor. Yağ asitli olduğu için sanıldıgı kadar yararlı değil zarar verebilir
Pimpirikliii Mutluyuva gün için de gaz çıkarmasında sorun yok ise 10 güne kadar normal demişti doktorum ama gaz çıkardığından emin olun diye de ekledi
mrymrmys Benim bebeğim de 45 günlük ve iki gündür yapamıyor ara ara kendini çok sıkıp ıkınıyor ve doymadığı için mi bilemiyorum. Sütünüzün yetip yetmediğini doktorunuz mu söyledi yoksa kendiniz mi anladınız?
Metig_63 mrymrmys bir bebek agliyorsa sürekli gazi yoksa altı temizse sürekli meeme arayisindaysa demekki : doymuyor demişti doktorumuz.
Mutluyuva mrymrmys canım benim bebeğimde doymadığını bez sayısından anladım birgün boyunca hiç çiş yapmadı ve sonraki gün bezinde kahverengi leke vardı o zaman doktorum hemen mamaya başla dedi