Sla7723 Arkadaşlar merhaba bebeğim 7 ay 11 günlük ek gıdayı yavaş yavaş düzene sokmaya çalışıyorum mama kullanıyoruz normalde 4 saatte bir veriyorum mamasını siz nasıl veriyorsunuz kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği olarak 3 öğün mü yoksa daha fazla mı
Ruzgarsmom1 Sla7723 3 ana öğün veriyorum arada yogurt yediriyorum hergun 1 kere meyve yiyo + mama veriyorum
Ruzgarsmom1 Asym33 kahvaltida pankek omlet haslanmis yumurta avakado tarzi seyler veriyorum öğlen corba yediriyorum aksam da sulu kofte vs aralarda yogurt yediriyorum meyve pureleri muhallebi falan
Asym33 Ruzgarsmom1 Şuan 6,5 ayligiz 7. Ayimizda bizde 3 öğüne gececegiz kahvalti çorba tamam ama 3. Ye ne yapabilirim diye arayislardayim bende 😁
Ruzgarsmom1 Pinkribbon massallahh diyim benim oğlum herseyi cok severek yiyo ne verirsem hic ogurme yaşamadık hatta bizim yediklerimizden bile istiyo köftesine irmik sogan kiyma ekleyip yoguruyorum havuc ve patatesi küp küp dogruyorum kavurup biraz su ekliyorum sonra da kofteleri atiyorum azicik da tuz ekliyorum ben obur türlü cok tatsiz oluyo
Ruzgarsmom1 Pinkribbon pankeki de yumurta sarisi su yogurt suyu zeytinyagi tam bugday unu ekliyorum yumurtaya alerjisi varsa bebeginin muz kat icine yumurta yerine cok guzel oluyo yumusak pisir birazcik severek yiyo