Livabz Kızlar bebegim 1 aylık beni emiyor emdiği zaman genellikle en fazla 20 dk sonra uyuyor 10 dk sonra uyanıyor tekrar emmek istiyor onu geçtim hep aç gibi mama verince duruyor biraz uykusu agır yani benim sütüm yetmiyor mu doyurmuyor mu gögsümü her sıkmam da süt akıyor
Yamanoglan22 Livabz canım özellikle çiş takıbı yap ve sağlık ocagındaki ebenle görus günlük kilo takibi yapın 20 30 grm arası alması gerekiyor günlük çişli bezi varsa her bir bezı yumurta agırlıgındaysa korkma bazı bebekler gunde 2 3 kez bazı bebekler 5 gunde 1 kez kaka yaparlar önemli olan ciş sayısı benımde basıma aynısı geldi meğersem bebegım sürekli memede uyumak istiyormus emzik önerdiler emzikde tutmadı. Memeni emerken uyuyormu birde aktıf mi emiyor onu gözlemle aktif emiyorsa 20 dk gectıkten sonra belki doymuyordur ama 2 memeyıde 20 ser dakıka emzir birini 20 dk emzir aktıf yutkunma sesi gelsin gazını cıkarıp diğerine gec 20 dk emzirmeye calış. Bazı bebekler sürékli memede kalmak ister bi haftalık kilo takibi yaptır bez sayısına dikkat et öyle çözümü bulursun
Yarim_Kilo_Kiyma Livabz Proteinden zengin beslenmeniz lazım ki sütünüz kıvamlı ve yağlı olsun bebeğinize kilo yapsın. Bol bol su, yeşillik ve kuruyemiş yiyin. Emin olun 2-3 gün Allahın izniyle şifa olur merak etmeyin🎈
Elifnaz_anne Livabz mama.bi anda midesine hızlı indiği için uyku yapıyo o zamanlarda uyku düzeni çok olmuyor emin olun sizin sütünüz ile doyuyordur cisli bezini takip edin sürekli emzirin sonra düzene giriyor
Livabz Yamanoglan22 ilk günler çok kaka yapıyor du 20 günden sonra çiş sayısı arttı hep çiş yapıyor bezi dolduruyor hatta memede uyumak istiyor seviyor agzımdan çıkmasın diyor mama vermek istemiyorum sütüm doyurmuyor diye de korkuyorum 4 gün sonra saglık ocagına götüreceğim inşallah kilo almıştır sorun yoktur
Yamanoglan22 Livabz mamaya hemen basvurma ama her emzirmende 2 memenıde aktıf emzir aynısı benımde sürekli agzında 4 aylık hala öyle mama vermeme ragmen alerjı oldugu için mama veriyorum eger kılosu boyu iyiyse 4 gün sonra emzik dene benimki tutmadı ama inş senınkı tutar sadece emzir uyutmak için emzik ver uykuya gecıste
Yarim_Kilo_Kiyma Merhaba05 Ceviz, fındık, badem özellikle ama çiğ, kaju şartlar dahilinde her gün sabah akşam yiyin derim. Mutlaka etiniz olsun haftada 3-4 gün. Ve abur cuburı yemeyin asla gaz yaparsınız bebeğe. Bol su