smileanne Kızlar doğum Yapalı 20 gün oluyor. 20 gündür yanımda ablam annem falan vardı bugün gittiler . simdi bana herkes aman tek uyuma al basar . çocuğu da seni de öldürür . yaninda hep birisi olsun falan diyorlar . bunlar gerçekten var mi ? Bir de Erişik mi ne öyle bi şeyden bahsetti komşumuz . çocuğun makası yeşil bu çocukta Erişik var dedi yazdır hocaya dedi . boyle şeyler gerçek mi ben korktum açıkçası. Simdi gündüzleri uyumak İstesem uyumamalimiyim? Her zaman birini nerden bulucam
ppzeynep smileanne 3 çocuğumu da doğdukları günden itibaren tek başıma uyuyarak büyüttüm. Yanımda kimsenin uyumasını istemem. Rahatıma çok düşkünüm.👍🏻 Korkutmayın kendinizi.🌸
rmdmr smileanne 23 günlük lohusayım bende,tek ihtiyacım olan rahat bırakılmaktı açıkcası asla kimseyi istemedim yanımda eşimden ve bebeğimden başka🤦🏻♀️ böyle şeylere inanmayın doğumdan önceki günlük rutinlerinize sağlığınız el veriyorsa bir an önce dönmeye bakın kafanızı dağıtmaya çalışın tek iyi gelecek şeyler bunlar
hkaf2580 smileanne Evet öyle şeyler söyleniyor ama Siz kendinizi korkutmayın bildiğiniz duaları okuyun ve uyuyun içiniz rahat olsun Allah her zaman yardım eder etrafa da fazla kulak asmayın bol bol dua edin hiçbir şey olmasın inşallah
smileanne ppzeynep size bir şey olmadiysa bana da olmaz inşallah . sadece insan ne deseler etkileniyor .
POLMER Bir lohusaya destek olacaklarına böyle korkutup köstek oluyorlar, anlamıyorum bu kafayı gerçekten. Korkutuğunuzda Felak, Nas, Ayetel kürsi okuyun kâfi.
smileanne POLMER insan ister istemez etkileniyor tabiki bazı şeylerin doğruluk payı vardır ama anlatılan bir çok şey hurafe gibi geliyor
birinsan14 Hepsi hurafe tamamıyla hurafe hem de. Yine de korkuttular da sizi bu insanlar bir nas Felak Ayetel Kürsi okuyun kalbiniz sakinler daha rahat uyursunuz. Ama böyle şeylere inanmayın.
smileanne birinsan14 kocanin ceketini yanina koy , sakin tek uyuma , bebegin yastığının altına bıçak koy gibi bir çok şey soyluyorlar. Eskiden kadınlar bu tarz şeylere güya dikkat etmezmis bir çoğu güya kırkını doldurmadan ölürmüş
birinsan14 smileanne hepsinin hurafe olduğuna emin olabilirsiniz lohusalığın getirdiği duygu değişimleri yoğun oluyor. Hem hormonlar hem uykusuzluk vs insan kabus görebiliyor ama çok normal insan devamlı bebeğine bir şey olacak zannediyor ilk zamanlar onun etkisi de rüyaya yansıyor. Allah’a sığının gerisi hurafe. Euzu besmele ile şeytanın şerrinden Allah’a sığının her işiniz rast gitsin inşallah.
DerinTuana smileanne ben hep tek basıma uyudum.Hatta hala tek basıma uyuyorum🙈Öglende uyudum,gecede uyudum.Neden bir lohusaya boyle sacma sapan korku verirler hiç anlmıyorum.
smileanne rmdmr ne biliyim korkutuyolar uyurum diye sürekli ariyolar . bak sakin uyuma sende bebekte derde kalirsin falan diyorlar . zaten çok yorgunum geceleri uyumuyor . gündüz de hic dinlenemiyorum bu şekilde
DerinTuana smileanne bana degilde ablam bir sene once dpgum yapmıstı oma soyluyorlardı🙈O da garıbım sizim gibi epey korkmustu.