2018istanbul Toki kuraları çekilmeye başlandı ama henüz İstanbul ne Zaman çekilecek belli değil ben İstanbul’u bekliyorum 😒şu ana kadar çekilen kuralarda hak sahibi olan var mı kimler hangi ili bekliyor :)
Ecemilay 2018istanbul bizde Malatya’yı bekliyoruz haftaya cumartesi kura var inşallah çıkar hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
UMAY25 2018istanbul ben erzurumdayım listede ismim var fakat direk ev mi çıkmış oluyor yoksa çekilişe katılmaya mı hak kazanmış oluyoruz anlayamadım
2018istanbul hayal_perest kendi sayfasından baktım ama göremedim internete yazınca toki kuralar haber sayfalarında çıkıyor dün açıklanmış galiba İstanbul yok yine
2018istanbul UMAY25 listede ismim var derken anlamadım kura çekildi ve adınız kura çekilen listede mi yazıyor o kısmı anlamadım🤔
Miraninannesi77 tatlibiranneo Yatırılan 500 TL’lik ücret, kura sürecinin tamamlanması sonrasında eğer kişiye kura isabet etmemişse belirtilen IBAN adresine geri iade edilecek canım
2018istanbul tatlibiranneo neden iptal oldu normalde çıkmazsa 1 hafta içinde iade oluyormuş diye duymuştum ama kesin bilen cevaplarsa daha iyi olur üstte kalsın
Miraninannesi77 tatlibiranneo anladım Ne zaman yatacagi konusunda bı fikrim yok ama İbaninizi kontrol edin nerden yatirdiysaniz ordan geri gelir
Miraninannesi77 tatlibiranneo aileden sadece biri başvurabilir sizin ilinizin aciklanmadan mi iptal oldu cnm
Miraninannesi77 tatlibiranneo mesaj mi geldi acabâ. Nasıl öğrendiniz birde ikinizinde başvurusu kabul olmuş muydu