Bahar3428 Kızlar bebegim 1 aydır rahatsız olduğu için ve 4. Ay atağında oldugu için doğru düzgün ememedi buda sütümün azalmasını sağladı. Bugün saydığımda ikisindende 30 cc çıktı. Ne yapabilirim arttırmak için çok üzülüyorum.
ArasAsya17 Bahar3428 Benimde sütüm az bu aralar. En çok yapmanız gereken bol bol su içmek dereotu hurma kuru dut tahin helvası bulgur pilavı ve soğan artırıyor.
MademoiselleZengin55 Bahar3428 Kuru incirde çok işe yarıyor.Bi de yulaf.Yoğurda katıp yiyebilirsiniz.
Rbulbul2001 Evet bende sizin yaşadığınızı yaşadım.su tabiki etkili ama bol bol sık sık emzirerek tekrar süt çoğalıyor.bebek istemese de veriyodum .öylesine de olsa emsin diye.
Bahar3428 MademoiselleZengin55 yulafı gece uyumadan önce yiyorum gece emzirmeye uyandığımda gögüslerim dolmuş oluyor. Ama gündüz hiç yok
Rbulbul2001 Bahar3428 yok sagmadim hiç benim saginca sütüm çok gelmiyor.ama emdikçe bebeğim doyuyor elhamdülillah çünkü doymasa huzursuz olur.yaklasik iki haftada toparlıyor göğüsler ama dediğim gibi sürekli emzirmek lazım.su etkili olabilir ama ben sudan çok emzirmekle tekrar eskisi gibi olmaya başladı. Zaten bebeğin huzurlu mu huzursuzmu olduğundan anlayabiliyorum.
Rbulbul2001 Peki humana stil tea diye bir çay varmış denediniz mi hiç.bende kullanmadım ama faydasını gören çökmüş. Bende almayı dusunuyorum